صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احمدی‌نژاد: درباره ۱۶میلیارد حرف‌ می‌زنم

کد خبر: ۳۴۳۶۷۱
| |
14862 بازدید

رئیس جمهور سابق در واکنش به حواشی به وجود آمده درباره انتقال ۱۶ میلیارد تومان به حساب دانشگاه جامع ایرانیان گفت: دولت دهم پاک است و من بعدا در این باره سخن خواهم گفت.

به گزارش فارس، محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان در حاشیه حضور در دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره سخنان مطرح شده درباره انتقال 16 میلیارد تومان به حساب دانشگاه جامع ایرانیان گفت: دولت دهم پاک است و من در این باره بعدا سخن خواهم گفت.

وی همچنین درباره ارتباط خود با دانشگاه در زمان تصدی ریاست جمهوری گفت: هیچ گاه ارتباط من با دانشگاه قطع نشده و همواره این ارتباط برقرار بوده است.

وی بار دیگر از حضور در جمع دانشجویان و حضور در دانشگاه ابراز خوشحالی کرد و گفت: من بار دیگر به خانه خود بازگشتم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟