صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اولین تمرین مسعود شجاعی با تیم جدیدش

کد خبر: ۳۴۳۲۵۶
| |
3845 بازدید
مسعود شجاعی پس از انجام معاینات پزشکی امروز (جمعه) اولین تمرینش را با باشگاه جدیدش انجام خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مسعود شجاعی پس از کش و قوس‌های فراوان با باشگاه لاس‌پالماس در دسته دوم لیگ اسپانیا به توافق رسید تا در فاصله کمتر از 10 ماه تا آغاز جام جهانی 2014 در این تیم توپ بزند.

مسعود شجاعی روز گذشته آزمایشات پزشکی خود را در باشگاه لاس‌پالماس با موفقیت پشت سر گذاشت و قرار است در تمرینات امروز ( جمعه ) برای اولین بار در تمرینات لاس‌پالماس حضور داشته باشد. این‌بازیکن روز گذشته به همراه مدیر برنامه خود به باشگاه لاس‌پالماس رفت و قرارداد خود را امضا کرد.

سرمربی لاس‌پالماس با ابراز خشنودی از خرید شجاعی و آراندا ابراز امیدواری کرد تیمش با ورود این دو بازیکن بتواند عنلمکرد خوبی در این فصل لیگ دسته دو اسپانیا داشته باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار