خیر دوم پرسپولیس مشخص شد

رضا امیری صاحب یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌ها که اهل خوزستان است در تمرین امروز پرسپولیس حضور پیدا کرد و از وی به عنوان دومین خیر که به پرسپولیسی‌ها برای آمدن خلعتبری کمک کرد، رونمایی شد
کد خبر: ۳۴۲۷۵۰
| |
15846 بازدید
خبر دیگر از پرسپولیس اینکه پس از حسین هدایتی محمد رویانیان اعلام کرد که روز چهارشنبه از دومین خیر پرسپولیس که بابت حضور خلعتبری در جمع سرخپوشان دست به جیب شد رونمایی می‌شود.
به گزارش فارس، علیرضا حقیقی پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه پس از برد مقابل فولاد در بهترین شرایط ممکنه قرار داریم و به دنبال گرفتن سه امتیاز بازی جمعه هستیم.

وی افزود: در فوتبال هیچوقت نتایج قابل پیش‌بینی نیست. چون فوتبال بالا و پایین دارد اما می‌خواهیم با یک بازی خوب به بالای جدول برویم تا به هواداران هدیه بدهیم. انگیزه لازم در تیم وجود دارد و امیدوارم که به هدف‌مان برسیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: من در دربی‌ها هم روی نیمکت بودم و هم در ترکیب اصلی، تیمی موفق خواهد شد که صد درصد تمرکزش در زمین اجرا شود تا راحت‌تر دروازه حریف را باز کند.


*خیر پرسپولیس در تمرین امروز رونمایی شد

خبر دیگر از پرسپولیس اینکه پس از حسین هدایتی محمد رویانیان اعلام کرد که روز چهارشنبه از دومین خیر پرسپولیس که بابت حضور خلعتبری در جمع سرخپوشان دست به جیب شد رونمایی می‌شود.

از همین رو رضا امیری صاحب یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌ها که اهل خوزستان است در تمرین امروز پرسپولیس حضور پیدا کرد و از وی به عنوان دومین خیر که به پرسپولیسی‌ها برای آمدن خلعتبری کمک کرد، رونمایی شد
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟