صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اوباما دست به دامن عربستان درباره غزه

اما از سوي ديگر فلسطينيان با رد اين ادعا، اعلام مي‌‏كنند كه اين تونل‌‏ها تنها راه به‌‏دست آوردن مايحتاج اوليه مردم غزه مانند غذا و سوخت است.
کد خبر: ۳۴۰۷۱
| |
6501 بازدید

«باراك اوباما»، رئيس‌‏جمهوري آمريكا از عربستان‌‏سعودي خواست تا از متوقف‌‏كردن قاچاق اسلحه به نوارغزه حمايت كند.

به گزارش"ايلنا" به نقل از بي‌‏بي‌‏سي، «رابرت گيبس»، مشاور مطبوعاتي كاخ سفيد گفت كه اوباما اين درخواست را در يك گفت‌‏وگوي تلفني با «ملك عبدالله»، پادشاه عربستان مطرح كرده است.
رژيم‌‏صهيونيستي مدعي است كه اگر تونل‌‏هاي مورد استفاده براي قاچاق در امتداد مرز غزه با مصر دوباره باز شوند، حملات نظامي خود را از سر خواهد گرفت. اما از سوي ديگر فلسطينيان با رد اين ادعا، اعلام مي‌‏كنند كه اين تونل‌‏ها تنها راه به‌‏دست آوردن مايحتاج اوليه مردم غزه مانند غذا و سوخت است.
اوباما در گفت‌‏وگو با ملك عبدالله همچنين بر اهميت روابط آمريكا و عربستان تاكيد كرد. درخواست حمايت آمريكا از عربستان كمتر از يك روز پس از آن صورت گرفت كه شاهزاده «تركي الفيصل»، از اعضاي ارشد خاندان سلطنتي سعودي هشدار داد كه آمريكا بايد موضع خود را در قبال مناقشه اعراب و اسرائيل تغيير دهد.
وي كه پيشتر رئيس دستگاه اطلاعاتي عربستان سعودي بوده و مقام سفارت عربستان در آمريكا را نيز به‌‏عهده داشته است در گفت‌‏وگويي با روزنامه «فايننشال‌‏تايمز» تذكر داد كه ناكامي در تغيير سياست آمريكا در اين زمينه مي‌‏تواند باعث تهديد روابط دوجانبه با عربستان‌‏سعودي شود.
تركي الفيصل در اين گفت‌‏وگو ميراث «جورج بوش»، رئيس‌‏جمهوري سابق آمريكا در خاورميانه را «تهوع‌‏آور» خواند و آمريكا را به مشاركت در كشتار مردم غزه متهم كرد.

اوباما در نخستين اقدام مربوط به خاورميانه پس از در دست گرفتن مقام رياست‌‏جمهوري آمريكا «جورج ميچل»، سناتور پيشين آمريكايي را به‌‏عنوان نماينده ويژه آمريكا در خاورميانه منصوب كرد.
با اين حال گزارش‌‏گران معتقدند كه نخستين اظهارنظر رئيس‌‏جمهوري جديد آمريكا در قبال مساله خاورميانه تفاوت چنداني با سياست پيشين آمريكا نداشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار