صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قیمت مسکن به زودی تنظیم می‌شود

کد خبر: ۳۴۰۵۴۳
| |
3657 بازدید
رییس جامعه مهندسان مشاور ایران معتقد است که بازار مسکن رو به کاهش قیمت بوده و قیمت‌ها به سمت تنظیم بازار پیش می‌روند.

عطاء‌الله آیت‌الهی در گفت‌وگو با خبرنگار مسکن خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: این روزها وضعیت مسکن به گونه‌ای است که نمی‌توان با برنامه‌های تعزیراتی و مدت‌دار آن را کنترل کرد.

به گفته‌ی وی تنظیم بازار مسکن نیازمند برنامه‌های طولانی‌مدت است اما مسکن از بهار امسال تاکنون روند کاهشی به خود گرفته که ادامه‌ی روند کاهشی قیمت‌ها تا پایان سال پیش‌بینی می‌شود.

رییس جامعه مهندسان مشاور ایران با اشاره به برنامه‌های دولت جدید هم‌چون فرصت 100 روزه در تامین و بهبود معیشت مردم و تاثیر آن بر بازار مسکن گفت: این برنامه‌ها بیشتر بر زندگی روزمره مردم اثر‌گذار است و نمی‌تواند تاثیر مستقیمی بر کاهش قیمت مسکن داشته باشد.

آیت‌الهی افزود: از بهار امسال تاکنون شاهد کاهش 10 تا 15 درصد حباب قیمت مسکن بودیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟