دستگیری فروشنده گوشيهاي تلفنهمراه مسروقه
کد خبر: ۳۳۹۵۹۸
| | 3811 بازدید
رييس پليس آگاهي تهرانبزرگ از اجراي طرح برخورد با فروشندگان گوشيهاي تلفنهمراه تقلبي و مسروقه و بازداشت بيش از 100 متهم خبرداد.
به گزارش مردم سالاری، سرهنگ عباسعلي محمديان، در حاشيه اجراي طرح برخورد با فروشندگان گوشيهاي تلفنهمراه تقلبي و مسروقه در محدوده خيابان جمهوري و حافظ به تشريح جزئيات اين طرح پرداخته و از دستگيري بيش از 100 متهم در اين خصوص خبر داد و گفت: يکي از سئوالاتي که هميشه از سوي شهروندان مطرح شده اين است که سرنوشت تلفنهاي همراه مسروقه که از شهروندان به سرقت ميرود چه ميشود؟ از آنجا که اکثر سارقان تلفنهاي همراه مسروقه را به مالخران اموال مسروقه فروخته و سرانجام اين تلفنهاي مسروقه با جعل کارتن و شماره سريال از سوي مالخران، به شهروندان فروخته ميشود، پليس موظف است اين موضوع را پيگيري کرده و اقدام به رديابي تلفنهاي همراه مسروقه کنند.
وي گفت: در راستاي اجراي تدابير رييس پليس تهرانبزرگ، درخواست شهروندان و همچنين شکايتهاي ارايه شده از سوي کسبه و اهالي محدوده خيابانهاي جمهوري و حافظ، مبني بر تجمع فروشندگان گوشيهاي تلفنهمراه مسروقه و تقلبي، پليسآگاهي تهران بزرگ اقدام به اجراي اين طرح کرد.
محمديان افزود: در ابتداي طرح ماموران پليس آگاهي پايتخت به صورت نامحسوس اقدام به مستندسازي و شناسايي چهره اين افراد که در برابر يکي از مجتمعهاي تجاري اين محدوده تجمع کرده و اقدام به خريد و فروش دستگاههاي تلفنهمراه مسروقه و تقلبي ميکنند، کرده و با حضور نيروهاي گشت يگان امداد و پليس پيشگيري تهران بزرگ اين افراد را دستگير کردند.
رييس پليس آگاهي تهرانبزرگ با اشاره به نحوه اجراي طرح گفت: در ابتدا ماموران با بررسيهاي نامحسوس موفق به شناسايي اين افراد که بعضا مالخر و سارق اموال مسروقه هستند و در پيادهروي تجمع کرده و ضمن سد معبر اقدام به توزيع گوشيهاي تلفن همراه مسروقه، تقلبي يا کارتنها و شماره سريالهاي جعلي ميکنند را در يک عمليات ضربتي در کوتاهترين زمان ممکن بيش از 100 تن از اين افراد را بازداشت کرد.
محمديان در ادامه ضمن توصيه به شهروندان درباره دقت در زمان خريد تلفنهمراه، تاکيد کرد: شهروندان و خريداران گوشيهاي تلفن همراه مراقب باشند هنگام خريد به مراکز معتبر مراجعه کرده و در زمان تحويل کالا، مشخصات، شماره سريال و کد فاکتور را بررسي کنند و همچنين از وجود هولوگرام معتبر روي کارتن دستگاه اطمينان پيدا کنند. وي مرکز فوريتهاي پليسي 110 را به عنوان پل ارتباطي ميان شهروندان و پليس برشمرد و از شهروندان خواست در صورت برخورد با موارد مشکوک مراتب را با پليس در ميان بگذارند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


