گفت‌وگوی اسد با نصرالله پس از انفجار بیروت

کد خبر: ۳۳۹۵۵۱
| |
5301 بازدید
یک روزنامه کویتی گزارش داد رئیس جمهور سوریه پس از انفجار بیروت که منجر به شهادت ۳۰ نفر شد با دبیرکل حزب‌الله لبنان به صورت تلفنی گفت‌وگو کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه کویتی الرای به نقل از مقامات حزب‌الله لبنان گزارش داد، بشار اسد رئیس جمهور سوریه پس از انفجار مرگبار روز پنج‌شنبه بیروت با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله به صورت تلفنی گفت‌وگو کرده است.

بر اساس این گزارش، در این گفت‌وگو بشار اسد ضمن ابراز همدردی با سید حسن نصرالله، بر آمادگی سوریه برای همکاری کامل با نهادهای امنیتی لبنان و رهبری حزب‌الله تاکید کرده است.

انفجار بمبی در منطقه ضاحیه که ساکنین آن شیعه و طرفدار حزب‌الله  هستند منجر به کشته شدن دستکم 27 نفر و زخمی شدن بیش از 300 نفر شد.

این انفجار با محکومیت گسترده شخصیت‌ها و گروه‌های سیاسی داخلی، دولت‌های خارجی و سازمان‌های بین‌المللی مواجه شده است.

کارشناسان این انفجارها را به شکست‌ گروه‌های تکفیری از حزب‌الله لبنان در  سوریه بویژه در جنگ شهر مرزی و استراتژیک قصیر مرتبط می‌دانند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟