سرپرست جدید آموزش و پرورش معارفه شد

کد خبر: ۳۳۹۴۰۳
| |
9521 بازدید
مراسم معارفه سرپرست جدید آموزش و پرورش در حالی برگزار شد که تودیع حاجی بابایی وزیر سابق آموزش و پرورش به زمان پس از انتخاب وزیر جدید موکول شد.

به گزارش ایسنا، علی‌اصغر فانی ظهر امروز با حضور نهاوندیان، رییس دفتر رییس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، حاجی‌بابایی، معاونان و مدیران آموزش و پرورش معارفه شد.

در این مراسم فرهادی، رییس مرکز اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش گفت: امروز روز تودیع حاجی‌بابایی نیست، بلکه تنها معارفه سرپرست جدید آموزش و پرورش است و مقرر شده پس از انتخاب وزیر آموزش و پرورش، مراسم تودیع و معارفه در قد و قامت آموزش و پرورش برگزار شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟