صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تشکیل «اتاق جنگ سوریه» در اردن از سوی آمریکا

در شرایطی که تاکنون هیچ ‌نشانه مشخصی، مبنی بر تصمیم آمریکا برای مداخله نظامی مستقیم در سوریه به چشم نمی‌خورد، برخی اخبار و گزارش‌های جسته و گریخته از انجام کارهایی در فراهم کردن زمینه انجام اقدام نظامی حکایت دارد. در جدید‌ترین مورد، منابع اسرائیلی از تشکیل اتاق جنگ سوریه در اردن توسط آمریکا خبر داده‌اند.
کد خبر: ۳۳۹۱۸۰
| |
15328 بازدید
|
۳
تشکیل «اتاق جنگ سوریه» در اردن از سوی آمریکادر شرایطی که تاکنون هیچ ‌نشانه مشخصی، مبنی بر تصمیم آمریکا برای مداخله نظامی مستقیم در سوریه به چشم نمی‌خورد، برخی اخبار و گزارش‌های جسته و گریخته از انجام کارهایی در فراهم کردن زمینه انجام اقدام نظامی حکایت دارد. در جدید‌ترین مورد، منابع اسرائیلی از تشکیل اتاق جنگ سوریه در اردن توسط آمریکا خبر داده‌اند.

به گزارش «تابناک»، هفته گذشته، ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا ‌به امان، پایتخت اردن سفر کرده بود تا «فرماندهی مرکزی پیشرو» آمریکا، متشکل از ۲۷۳ افسر این کشور را افتتاح کند. در این میان، خبرنگاران آمریکایی اجازه یافته‌اند ‌به شرط ‌افشا نکردن مکان قرارگیری این مرکز و تجهیزات سری آن، از این مرکز فرماندهی که در حقیقت قرار است به مثابه اتاق جنگ سوریه عمل کند، بازدید کنند.

پایگاه اینترنتی «دبکا فایل» که به اطلاعاتی از این مرکز دست یافته، گزارش می‌دهد که این تأسیسات ضد بمب بوده و در برابر حمله احتمالی سوریه در امان است. واحد نیروی هوایی مستقر در این مرکز‌ در ارتباط مستقیم با قرارگاه‌های هوایی ایالات متحده، اسرائیل، اردن و عربستان سعودی قرار دارد تا در صورت صدور فرمان از سوی باراک اوباما، نسبت به برقراری منطقه پرواز ممنوع در سوریه اقدام کند.

بنا بر این گزارش، یک واحد دیگر این مرکز‌ به منظور هماهنگی عملیات میان نیروهای ویژه آمریکا و اردن و همچنین نیروهای کماندویی آموزش دیده توسط نیروهای آمریکایی در اردن ایجاد شده است. بخش محرمانه‌ای نیز در این مرکز وجود دارد که ویژه پرسنل سازمان جاسوسی آمریکا (CIS) است که به سوریه رفت‌و‌آمد می‌کنند. مرکز ارتباطات، بخش دیگر این پایگاه فرماندهی است.

دبکا در ادامه گزارش خود می‌افزاید، بر فراز این تأسیسات که در زیر زمین قرار گرفته، سازه‌ای بزرگ بنا شده که پرسنل نظامی و غیرنظامی آمریکایی مرتبط با سوریه را در خود جای داده است. واحدهای امنیتی آمریکا و اردن از این تأسیسات نگهداری می‌کنند.

هم‌اکنون نزدیک هزار تن از نیروهای نظامی آمریکایی در اردن هستند و افزون بر این، یک اسکادران از جنگنده‌های «اف ۱۶» آمریکایی به همراه سکوهای پرتاب موشک «پاتریوت» که در مرز اردن و سوریه مستقر شده‌اند، از دیگر واحد‌ها و تأسیسات نظامی آمریکا در این کشور هستند.

بنا بر ادعای دبکا، پس از بازگشت دمپسی به آمریکا و ارائه اطلاعات مربوط به منطقه از سوی وی به مقامات ارشد، به ویژه شخص اوباما، رئیس جمهور آمریکا طی دو تا سه هفته آینده نسبت به مداخله کردن یا نکردن ‌در سوریه تصمیم گیری نهایی خواهد کرد. البته قرار نیست هیچ نیروی زمینی از سوی آمریکا به سوریه فرستاده شود.

بر پایه طرح آمریکا، منطقه حائلی که بناست در جنوب سوریه تا دمشق ایجاد شود، توسط سه هزار شورشی آموزش دیده از سوی افسران آمریکایی کنترل خواهد شد. نیروهای ویژه اردنی نیز مسئولیت هدایت عملیات این شورشیان را تحت نظارت آمریکا بر عهده دارند.
البته واکنش‌های احتمالی ایران، حزب الله و روسیه، از جمله مواردی است که در تصمیم‌گیری نهایی آمریکا درباره مداخله نظامی در سوریه نقش مهمی خواهد داشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷۴
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
سوریه باید کنترل تمام مرزهای خود را به دست بگیرد و گرنه این جنگ تمامی ندارد.
هر چقدر دولت تروریست ها را شکست بدهد باز هم نیروهایی از سوی برخی کشورهای عربی به سوریه اعزام خواهند شد و تمام نمی شوند.
راه شکست تروریست ها قطع ورود آنها به سوریه است.
ساسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
عزیز این ابو قطابه که از اینگلیس بردنش اردن واسه همین بود مرد شماره 2 القاعده رو بردن اردن تا نیروهای طالبان و القاعده رو دوباره اموزش و سازماندهی کنند صد در صد دارن اماده حمله بزرگ میشن ما هم باید اماده شیم .
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
اين يك سناريوي هاليوودي شكست خورده هست همين الان هم تمام امكانات امريكا وتركيه وقطر وال سعود نزديك دوساله در اختيار تروريست ها ميباشد وهيچ غلطي نكرده اند البته بايد سوري ها هوشيار باشند تروريست ها اگر پايگاه مردمي داشتند خيلي وقت پيش پيروز ميشدند. اين بيشتر يك خيالپردازي ويا يك بازي رايانه اي ميباشد
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار