صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بكام مي‌خواهد در ميلان بماند

کد خبر: ۳۳۹۰۷
| |
1298 بازدید

روزنامه‌ ايتاليايي گاتزتا دلواسپورت نوشت: ديويد بكام خواستار حضور بلندمدت در ميلان است. گنارو گاتوزو هم اين بازيكن انگليسي را مورد تمجيد قرار داد و گفت: بكام 33 ساله فوتباليستي عالي است.

به گزارش ايسنا،‌ بكام از زمان ورودش به ميلان در هر دو بازي روسونري در رقابت‌هاي سري A‌ از ابتدا به ميدان رفته است. او در ميلان جانشين گنارو گاتزوي آسيب ديده شده است.

بكام اگرچه با قراردادي قرضي راهي باشگاه‌هاي ايتاليا شد و تا نهم مارس مي‌تواند در سن‌سيرو به ميدان برود با اين حال خواستار حضور طولاني‌ترش در سري A‌ است.

گاتزتا دلواسپورت با وجود قرارداد بكام با باشگاه آمريكايي لس‌آنجلس گالكسي نوشت: بازيكن سال‌هاي پيش رئال مادريد و منچستريوناتيد دوست دارد در ميلان بماند.

معروف‌ترين روزنامه ورزشي ايتاليا در اين باره نوشت: بكام حاضر است از بخشي از حقوقش چشم‌پوشي كند تا بتواند زمان حضورش در ايتاليا را طولاني‌تر كند. او از زندگي در ميلان راضي است و از اين گذشته شانس حضورش در تيم ملي انگليس هم با بازي در اروپا افزايش مي‌يابد.

آدريانو گالياني نايب رييس ميلان نيز بكام را عضو ارشد ميلان خواند. با اين حال اين موضوع را هم گفت كه بايد به توافق او با لس‌آنجلس گالكسي احترام گذاشت.

گنارو گاتوزو، يكي از بازيكنان باسابقه ميلان كه به دليل پارگي تاندون پا تا ماه‌ها قادر به همراهي تيمش نيست در گفت‌وگويي راديويي با شبكه يك ايتاليا با تمجيد از بكام ابراز كرد: او من را شگفت‌زده مي‌كند بكام بازيكن فوق‌العاده‌اي است كه دو سه ساعت پيش از تمرين در زمين حضور مي‌يابد. بدون شك او كاكا نيست ولي بازيكني بزرگ و برجسته است.

بكام اگرچه در سمت راست خط مياني روسونري جانشين گاتوزو شده است اما عملكردي هجومي‌تر از اين بازيكن ملي‌پوش ايتاليايي دارد.

رينگو ادامه داد: بكام در پست من بازي مي‌كند چرا كه من آسيب ديده هستم بدون ترديد او مي‌تواند گل‌هاي زيادي را تدارك ببيند اما من هم در توپ‌گيري بهتر از او عمل مي‌كنم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟