صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران در گفت‌وگو با ایلنا:

كاهش سن استفاده از لوازم آرایش آسیب نیست

کد خبر: ۳۳۹۰۵۲
| |
7854 بازدید
|
۷
عضو كمیسیون فرهنگی و اجتماعی گفت: استفاده از لوازم آرایش در سن نوجوانی و كاهش استفاده از آن، اگر كنترل و نظارت شود، آسیب نیست و جای نگرانی وجود ندارد.

معصومه آباد در گفت و گو با خبرنگار ایلنا، درباره كاهش سن گرایش دختران نوجوان به استفاده از لوازم آرایشی، اظهار كرد: استفاده نوجوانان از لوازم آرایشی یک اشکال نیست و در واقع هیجانات دوره‌ای سن بلوغ آنهاست كه سعی می‌كنند خود را زیبا كنند.

وی افزود: نوجوانان زمانی که تصویر خود را در آینه می‌بینند احساس می‌کند که کسی آنان را دوست ندارد و کسی آنها را نمی فهمد، نمی توانند با دیگران ارتباط برقرار کنند حتی اگر در منظر عموم زیبا باشند دلشان می خواهند زیباتر به نظر برسند.

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینكه بلوغ یک دوره گذار میان کودکی و بزرگسالی است که به اصطلاح به آن دوران پختگی و رسیده شدن گفته می‌شود، ادامه داد: تنها راه کمک ما به دختران نوجوان برای سپری شدن این گذار به نحو احسن، این است که برخورد خشنی با آنان نداشته باشیم و بپذیریم که طبیعت دوران بلوغ این عوارض و علائم را به همراه دارد.

وی با اشاره به سخن حضرت علی(ع) درباره اینکه هرکس فرزند زمان خودش است؛ افزود: حضرت علی(ع) می‌فرماید؛ فرزندان زمانه شما با فرزندان زمانه امروز و با زمان فردا بسیار فرق می‌کنند و یکی نیستند. پس ما باید درک درستی داشته باشد و نباید دوران بلوغ نسل‌های مختلف با یكدیگر مقایسه شود.

عضو كمیسیون فرهنگی و اجتماعی در پاسخ به اینكه آیا كاهش سن استفاده از لوازم آرایش آسیب محسوب می‌شود، یا نه، اعلام كرد: این اصلا آسیب نیست و اگر كنترل و نظارت شود، آسیب زا نبوده و جای نگرانی وجود ندارد.

آباد درباره اینکه دوره استفاده لوازم آرایشی و بهداشتی در دختران مقطعی و هیجانی است، گفت: نوجوان از این دوره عبور خواهد کرد و تنها دلیل استفاده پنهانی از لوازم آرایش ساختن تصویر متفاوت از خود است و در دوران جوانی چهره واقعی خود را خواهد پذیرفت و از دوران انتزاعی و هیجانی خارجی می‌شود.

وی با غیرقابل قبول خواندن اینکه کسانی که دوران بلوغ به استفاده لوازم آرایشی گرایش پیدا می‌کند به بیراهه می‌روند، افزود: اگر استفاده از لوازم آرایشی جهت عقلانی به خود نگیرد و نظارت درستی نداشته باشد ممکن است دختران به بیراهه بروند ولی اگر خانواده‌ها نظارت درستی بر رفتارهای نوجوانان داشته باشند هیچ مشکلی پیش نمی‌آید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۶
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
اگر نوجوان دوست داشت بدون حجاب وارد جامعه شود فرزند زمانه خود است؟
نظارت کجا کاربرد دارد؟
نوجوانی که عادت به آرایش کند بزرگتر شد چون زیبایی اش برایش عادی شده دنبال روشهای مصنوعی تر ارایش و زیبایی خواهد رفت....
دروغ میگم؟...
یکی این نظر رو تفسیر کنه......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
آفرین احسنت برتفکر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
با فرهنگ ایرانی سازگار نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
چرا شما همه چیزهای خوب رو آسیب تلقی میکنید اصلا بحث راجع به آسیب بودن یا نبودنش هم نباید مطرح باشه. آرایش یه کار شخصی هست نهایتا خانواده ها میتونن نظر بدن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
فرزند زمانه بودن به معنای انجام آنچه خلاف شرع می باشد نیست !!!!
مصطفی نبی لو
|
-
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
این هیجان که میفرمایید همان سرمنشاء فساد اخلاقی نیست. آیا بهتر نیست امکان ازدواج فراهم شود. آیا نمی دانید خود را برای نامحرم آراستن خود گناه بزرگی است که آنرا توجیه میکنید. و سود این گونه اعمال به جیب چه کسانی میرود ؟ آیا در خصوص صحبتی که کرده اید تابحال از نظر روانشناسی اندکی تفکر کرده اید؟؟؟؟
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
برنامه ریزی اشتباه مسئولین جامعه را به بیراهه می برد. بعد بجای آنکه به ناکارامدی روش ها اقرار شود، کلا صورت مسئله پاک می شود و نادرست، درست جلو داده می شود.
ببینم خانم آباد، این آرایش برای کیست؟ اینکه دختر ان سنی که ازدواج نکرده برای پدر و برادرش زیبا جلوه کند، یا برای پسر ها؟
شاید این از نظر شما نامطلوب نباشد. اما از نظر معیار های دینی نامطلوب و نتیجه بی کفایتی مسئولین فرهنگی ست.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار