اختلافات خانوادگي رنگ خون گرفت
مردي ميانسال پس از قتل همسرش با 20 ضربه چاقو، خود را کشت.در ساعت 22 روز چهاردهم مردادماه سال جاري, از طريق مرکز فوريتهاي پليسي 110 وقوع يک فقره قتل در منطقه گيشا - انتهاي خيابان هفدهم، به کلانتري 137 نصر اعلام شد .
به گزارش مردم سالاری، با حضور مأموران کلانتري و تيم بررسي صحنه قتل اداره دهم پليس آگاهي در محل و انجام بررسيهاي اوليه مشخص شد فردي به هويت «زهرا . الف» ( 49 ساله )، در انتهاي کوچه بن بست و در حاليکه آثار متعدد جراحت روي بدن وي کاملا مشخص بوده روي زمين افتاده و در فاصله چند متري از وي، فرد ديگري به نام «مجتبي . ح» ( 52 ساله )، در حاليکه او نيز از ناحيه گردن و شکم مجروح بود در کنار يک دستگاه خودرو سواري زرد رنگ و به حالت بيهوش بر روي زمين افتاده است .
با حضور عوامل اورژانس در محل و انجام معاينات اوليه مشخص شد که «زهرا . الف» به علت تعدد ضربات وارده ( بيش از 20 ضربه چاقو ) در محل فوت کرده و «مجتبي . ح» نيز پس از انتقال به بيمارستان و با وجود انجام اقدامات درماني، به علت شدت جراحتهاي وارده و در ساعت 2:20 روز پانزدهم مرداد92، فوت ميکند . با تشکيل پرونده مقدماتي با موضوع «قتل عمد» و به دستور شعبه اول بازپرسي دادسراي ناحيه 27 تهران، پرونده جهت رسيدگي تخصصي در اختيار اداره دهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت .
با آغاز تحقيقات از صحنه جنايت، شاهدان عنوان داشتند که در ساعت 22 و در داخل يک دستگاه خودرو سواري زرد رنگ، زن و مردي با همديگر مشاجره داشتند که زن ( مقتوله ) از خودرو پياده و قصد فرار به سمت خيابان را داشته که راننده تاکسي در حاليکه چاقو و شوکر در دست داشته از خودرو پياده و او را تعقيب ميکند ؛ زمانيکه راننده تاکسي به مقتوله رسيده، او را گرفته و ابتدا چندين شوک با شوکر به وي وارد و سپس با ضربات متعدد چاقو وي را به قتل رسانده است .
بنا بر اظهارات شاهدان صحنه جنايت، زماني که افراد عبوري قصد دخالت و جدا کردن اين زن و مرد را داشته اند ضارب بيان کرده که اين زن همسرش است و مردم را تهديد ميکند که دخالت نکنند و در ادامه با چاقو ضرباتي به گلو و شکم خود وارد ميکند که پس از انتقال به بيمارستان و با وجود انجام اقدامات درماني، به علت شدت خونريزي فوت ميکند . در ادامه تحقيقات و با شناسايي خانواده قاتل و مقتوله مشخص شد که مجتبي.ح (قاتل) از مدتي پيش بيکار شده و به همين علت با همسرش (مقتوله) دچار اختلاف شده و طي اين مدت جداي از هم زندگي ميکردند تا اينکه در حدود هشت ماه پيش مقتوله درخواست طلاق ميکند که در روز حادثه با يکديگر و براي حل مشکلات بيرون رفته که با يکديگر درگير شده و ... .
سرهنگ کارآگاه آريا حاجي زاده ، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ، با اعلام اين خبر گفت: «با توجه به اظهارات شهود و تحقيقات بعمل آمده از خانوادههاي قربانيان جنايت ، پرونده با تکميل تحقيقات در اختيار مقام محترم قضايي قرار گرفته است».


