صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش زمان سوخت‌گیری خودروها در تهران

به گفته این مقام مسئول در شرکت ملی پخش همچنین هر تلمبه بر اساس استانداردهای بین المللی در شبانه روز باید به 330 دستگاه سوخت رسانی کند که این عدد در ایران به 450 دستگاه خودرو رسیده است.
کد خبر: ۳۳۸۲۱
| |
4685 بازدید

معاون بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از کاهش زمان سوخت گیری خودروها در شهر تهران به 3 دقیقه خبر داد و اعلام کرد: 10 جایگاه جدید بنزین و گازوئیل در ایام دهه فجر در تهران افتتاح می شود.

سلیمان ملکان در گفتگو با مهر با بیان اینکه در حال حاضر تعداد 110 جایگاه در شهر تهران اقدام به سوخت رسانی به خودروها می کنند، گفت: به طور متوسط در طول شبانه روز رانندگان از 70 درصد ظرفیت موجود سوخت رسانی تهران استفاده می کنند، که علت این موضوع کاهش استفاده از این ظرفیت در ساعت های پایانی شب، ترافیک و استهلاک دستگاههای الکترونیکی و مکانیکی است.

دلایل کاهش صفهای جایگاههای سوخت
وی در تشریح دلایل کاهش صفهای پیش روی جایگاههای بنزین در تهران، توضیح داد: کاهش بیش از یک میلیون لیتری مصرف بنزین با فرا رسیدن فصل زمستان، تکمیل طرح دو نازله شدن تلمبه ها، نظارت مستمر در نحوه عرضه سوخت در جایگاه ها و همکاری جایگاه داران در راه اندازی تلمبه ها از مهمترین دلایل این مسئله به شمار می رود.

کاهش زمان سوخت گیری خودروها به 3 دقیقه
ملکان در ادامه از کاهش زمان سوخت گیری خودروهای تهرانی در جایگاههای بنزین به حدود 3 دقیقه خبر داد و افزود: بر اساس استانداردهای موجود هر تلمبه باید روزانه 6 هزار لیتر سوخت عرضه کند که این نرخ در کلان شهرهای کشور ما در برخی مقاطع حتی از روزی 11 هزار لیتر هم می گذرد.

به گفته این مقام مسئول در شرکت ملی پخش همچنین هر تلمبه بر اساس استانداردهای بین المللی در شبانه روز باید به 330 دستگاه سوخت رسانی کند که این عدد در ایران به 450 دستگاه خودرو رسیده است.

حل مشکل کمبود جایگاه بنزین
معان بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در مورد برنامه های در دست اقدام این شرکت برای حل مشکل کمبود جایگاه در شهر تهران ، تبیین کرد: در حال حاضر تبدیل 5 جایگاه ال پی جی به بنزین و ساخت 20 جایگاه بزرگ و ثابت، کوچک و سریع نصب و خصوصی در دست اقدام است.

به گفته ملکان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران هم زمان با ایام دهه فجر تعداد 10 جایگاه جدید بنزین و گازوئیل را در تهران افتتاح خواهد کرد.

وی در ادامه تعداد کل جایگاه های سوخت کشور را 2 هزار و 400 مورد عنوان کرد و افزود: ساخت جایگاههای سوخت در سایر نقاط کشور براساس نیاز و توجیه اقتصادی ساخته می شود و پیش بینی می کنیم با اقدامات صورت گرفته تا دو سال آینده هیچ مشکلی در مورد کمبود تعداد جایگاهها در هیچ نقطه ای از کشور نداشته باشیم.

ملکان یادآور شد: به طور متوسط در حال حاضر روزانه بین 67 تا 68 میلیون لیتر سوخت در کشور به خودروها عرضه می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۳ - ۱۳۸۷/۱۱/۰۵
نیازی به افزایش جایگاه جدید نیست. اگر این امکانات صرف دونازله کردن و تعمیر جایگاههای موجود شود مشکل حل می شود. هم اکنون در جایگاههای حساسی مثل جردن(به علت تک نازل بودن) یا میدان رسالت (به علت خرابی نازلها) صفهای طویلی تشکیل می شود که علاوه بر هدر رفتن ساعتها از وقت شهروندان سبب بروز ترافیک بخصوص در ساعتهای اوج ترافیک می شود.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟