لاریجانی: علوی اینقدر هم بوسیدنی نیست!

کد خبر: ۳۳۸۱۴۶
| |
14602 بازدید
علی لاریجانی رئیس مجلس در واکنش به اقدام برخی نمایندگان در بوسیدن حجت‌الاسلام علوی وزیر پیشنهادی اطلاعات گفت که آقای علوی اینقدرها هم بوسیدنی نیست. سلیقه هم چیز خوبی است.

به گزارش تسنیم پس از نطق حجت‌الاسلام علوی وزیر پیشنهادی اطلاعات در دفاع از خود، و پس از پایان آمدن وی از جایگاه ناطقان، تعدادی از نمایندگان با گردآمدن دور وی، اقدام به مصافحه و معانقه کردند.

علی لاریجانی در واکنش به این اقدام تعدادی از نمایندگان، به شوخی گفت: حجت‌الاسلام علوی اینقدرها هم بوسیدنی نیست.

وی پس از مشاهده عدم توجه نمایندگان به تذکر مزاح‌گونه خود، مجدد تاکید کرد: آقایان معانقه‌هایتان را بگذارید برای وقتی دیگر. آقای علوی اینقدرها هم بوسیدنی نیست. سلیقه هم چیز خوبیست.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟