صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرسپولیس از شهرداری اردبیل هم شکست خورد!

کد خبر: ۳۳۷۹۶۹
| |
5069 بازدید
تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری تدارکاتی با نتیجه ۲ ـ ۱ مقابل شهرداری اردبیل شکست خورد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری تدارکاتی بعد از ظهر امروز در ورزشگاه درفشی‌فر با بازیکنان ذخیره خود به مصاف شهرداری اردبیل رفت.

در پایان تیم فوتبال شهرداری اردبیل با بی‌دقتی بازیکنان پرسپولیس موفق شد با نتیجه دو بر یک سرخپوشان را شکست دهد.

دو گل شهرداری اردبیل در دقایق 87 و 88 به ثمر رسید و گل پرسپولیس را میلاد کهن‌دانی در وقت‌های اضافه به ثمر رساند.

هیچکدام از بازیکنان اصلی پرسپولیس در دیدار امروز به میدان نرفتند.

شهرداری اردبیل در این بازی پنج فرصت گلزنی داشت که دو تای آنها را به گل تبدیل کرد. البته پرسپولیس نیز به جز گلی که در دقایق پایانی به ثمر رساند دو فرصت برای رسیدن به گل در نیمه دوم داشت که با بی‌دقتی بازیکنان از دست رفت.

در این دیدار علی دایی تأکید زیادی داشت تا بازیکنان با جدیت بیشتری به میدان بروند و از طرف دیگر سعی کرد با گفت‌وگو با بازیکنانش کمی آنها را از لحاظ روحی و روانی برای بازی روز جمعه مقابل ملوان بندر انزلی آماده کند.

در پایان بازی امید عالیشاه به شدت از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟