پرحرفی فرانسوي با.... ساعت سخنراني

کد خبر: ۳۳۶۶۵
| |
6204 بازدید
يك مرد اهل «پرپينگنان» در فرانسه با 124 ساعت سخنراني بي‌وقفه ركورد شكست.

به گزارش ايسنا، به نقل از «شينهوا»، يك مرد اهل فرانسه به نام «لوئي كوله» با 124 ساعت سخنراني بي‌وقفه درباره «سالوادور دالي» نقاش اسپانيايي، فرهنگ و زبان «كاتالان» و موضوعات ديگر نام خود را در فهرست كتاب ركوردهاي گينس به ثبت رساند، اين در حالي است كه ركورد پيشين از آن يك مرد هندي با 120 ساعت سخنراني بود.
بر پایه گزارش رسانه‌هاي فرانسه، «لوئي كوله» سخنراني خود را در ايستگاه راه‌آهن پرپينگنان آغاز كرده و پنج روز و چهار شب، بي‌وقفه صحبت كرد.

اين در حالي بود كه جمعيت بسياري نيز در سخنراني وي شركت كرده و منتظر پايان يافتن سخنراني وي بودند.

«كوله» در اين باره تصريح كرد: اين روزها، بهترين ساعات عمر من به شمار مي‌آمدند و من از اين كه توانايي خودم را در سخنراني كردن درباره انسان‌هاي بزرگ ثابت كردم، بسيار خوشحالم.

«لوئي كوله» براي نخستین بار در سال 2004 ميلادي با 48 ساعت سخنراني مستمر، ركورد خود را به ثبت رسانيده بود و اين دومين ركورد وي به شمار مي‏رود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟