صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر علوم: دانشگاه ایرانیان وجود ندارد

کد خبر: ۳۳۶۵۶۳
| |
17401 بازدید
وزیر علوم گفت: دانشگاهی به نام دانشگاه ایرانیان وجود ندارد و دانشگاه مصوب‌شده برای احمدی‌نژاد تحت عنوان دانشگاه جامع بین‌المللی فعالیت خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، کامران دانشجو وزیر علوم تحقیقات و فناوری در نشست صمیمانه با خبرنگاران گفت: دانشگاهی به نام دانشگاه ایرانیان وجود ندارد. دانشگاهی که به عنوان دانشگاه احمدی‌نژاد مطرح می‌شود دانشگاهی است که در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تحت عنوان دانشگاه جامع بین‌المللی مطرح شده است.

وی افزود: با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی این دانشگاه به وزارت علوم مرتبط نمی‌شود و در خود شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است و جالب اینکه در روز تصویب این مصوبه من در شورا حضور نداشتم.

وزیر علوم در ادامه خاطرنشان کرد: در تبصره اساسنامه تصویب شده نوشته شده که اساسنامه باید به تصویب وزیر علوم و وزیر بهداشت برسد و طبق این اساسنامه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به دست من رسید.

دانشجو با اشاره به رفع نواقص این اساسنامه تصریح کرد: پس از ابلاغ اساسنامه به بنده آن را خواندم و ایراداتی که به آن وارد می‌شد را زیر نظر مجموعه آموزشی برطرف کردیم. طی دو رفت و برگشت ایرادات برطرف شد و این اساسنامه بار دیگر به شورا ارسال شد.

دانشجو در پایان تأکید کرد: در تمام جلسات احمدی‌نژاد به عنوان رئیس هیئت مؤسس دانشگاه جامع بین‌المللی حضور داشت و در تمامی جلسات حضور او به عنوان رئیس‌جمهور کشور مطرح نبود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟