صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در پی وقوع حادثه سقوط مینی بوس به دریاچه سد کارون3

حضور مدیران«آب و نیرو»درجمع خانواده‌های عزادار

کد خبر: ۳۳۶۰۸۶
| |
6012 بازدید

در کمتر از یک روز پس از بروز حادثه ناگوار سقوط مینی بوس به دریاچه سد کارون3، مدیرعامل و تنی چند از مدیران شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران برای بررسی موضوع و عرض تسلیت به بازماندگان در شهرستان های ایذه و دهدز حضور یافتند.

بر اساس این گزارش، مهندس سید محمدرضا رضازاده مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران برای عرض تسلیت در منازل تمامی خانواده های عزادار حضور یافت و از آنان دلجویی کرد.

شرکت آب و نیرو همچنین تیمی را برای جستجوی مفقودین حادثه به محل اعزام نمود که به حمدا... اجساد تمام غرق شدگان پیدا شد.

لازم به ذکر است که سد کارون3 از دو سال قبل به بهره بردار سد که سازمان دیگری است، تحویل شده و شرکت آب و نیرو دیگر در سد کارون3 مسئولیتی ندارد و قرارداد ترابری دریایی دریاچه کارون3 نیز ارتباطی با شرکت آب و نیرو ندارد.

در عین حال حادثه به وقوع پیوسته بسیار دردناک و ناگوار بود و لازم است همه واحدها و نهادها در جهت رفع نیازهای مردم و تسکین آلام آنان اقدام نمایند.

گفتنی است در صورت رعایت نکات ایمنی، تردد دریایی می تواند یکی از امن ترین ترددها باشد و استفاده از بارج و کشتی های حمل خودرو در تمام دنیا و حتی جزایر جنوب ایران مانند کیش و قشم مرسوم و معمول است.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار