صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر دولت قذافی به اعدام محکوم شد

کد خبر: ۳۳۵۸۳۱
| |
5302 بازدید
دادگاهی در لیبی روز چهارشنبه (٣١ ژوئن) احمد ابراهیم، وزیر پیشین دولت معمر قذافی را به اعدام محکوم کرد. او به اتهام اعمال خشونت علیه معترضان در طی قیام مردمی علیه دیکتاتور لیبی در سال ٢٠١١ محکوم شد.

سلیم دانس، وکیل آقای ابراهیم به خبرگزاری رویترز گفته است دادگاه موکل او را به دلیل به خطر انداختن امنیت ملی کشور و توطئه برای کشتار غیرنظامیان به اعدام محکوم کرده است.

او گفت اجرای حکم به تایید نهایی دیوان عالی لیبی بستگی خواهد داشت.

ابراهیم چندین پست مهم و کلیدی از جمله وزیر آموزش و اطلاعات در دوران حکومت قذافی داشت. ستیزه جویان شورشی وی را در شهر محل تولد قذافی به اسارت گرفتند. معمر قذافی نیز در اکتبر سال ٢٠١١ به اسارت گرفته شد و به قتل رسید.

در شرایطی که حاکمان جدید لیبی قصد دارند قانون اساسی جدید و دموکراتیکی را تا پایان سال جاری تدوین کنند، آن ها همچنین در تلاش هستند تا اعضای خانواده و طرفداران قذافی را در داخل کشور محاکمه کنند تا به شهروندان ثابت کنند که حاکمان پیشین کشور که ٤٢ سال بر لیبی حکم راندند، به مجازات اعمال خود می رسند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟