صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نوجوان 17 ساله آمریکایی 23 زبان بلد است!

کد خبر: ۳۳۵۸۱۰
| |
10602 بازدید
یک نوجوان 17 ساله آمریکایی در طی 4 سال موفق به آموختن 23 زبان زنده دنیا شده است.

به گزارش عصر ایران به نقل از واشنگتن پست " تیموتی دانر" نوجوان چند زبانه که متولد و ساکن نیویورک است در مصاحبه اخیر خود با یک شبکه تلویزیونی در استرالیا در پاسخ به سوال مجری برنامه بدون درنگ گفت که زبان فارسی را در بین  زبان هایی که آموخته بیش از همه دوست دارد.

وی در این مصاحبه با خواندن اشعاری از حافظ تسلط خود را به زبان فارسی نشان داد.

این نوجوان نیویورکی چند زبانه به غیر از فارسی و انگلیسی به زبان هایی چون روسی ،آلمانی، هلندی،فرانسوی ، ایتالیایی، پشتو، هندی، عبری، عربی، ترکی، کردی و... تسلط کامل دارد.

نوجوان 17 ساله آمریکایی 23 زبان بلد است!

وی بسیاری از این زبان ها را ظرف چند روز یا چند هفته آموخته است. تیموتی جوان ترین فرد در دنیا است که در این سن و سال به بیش از 23 زبان زنده دنیا تسلط دارد. نقظه آغاز علاقه او به فراگیری چند زبانی علاقه خاص او به موسیقی اقوام مختلف دنیا و گوش دادن به آنها بوده است.

تیموتی پس از تکمیل آموزش هر زبان ویدئویی در حال تکلم با آن زبان تهیه کرده و روی شبکه یوتیوب قرار داده است و این گونه  هزاران طرفدار در سرتاسر جهان پیدا کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار