صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

احتمال تعویق انتخاب لبنان برای نهمین بار

این درحالی است که روزگذشته برنارد کوشنر وزیرامورخارجه فرانسه اعلام کرد: به نظر من نشست امروز پارلمان لبنان بازهم به تعویق می افتد.
کد خبر: ۳۳۵۶
| |
1515 بازدید

منابع آگاه لبنانی با تاکید بر اینکه سفر معاون وزیرامور خارجه آمریکا به بیروت سبب پیچیده تر شدن بحران لبنان شد؛از احتمال به تعویق افتادن نشست امروز پارلمان این کشور برای انتخاب رئیس جمهوری، برای نهمین بار خبر دادند.

به گزارش مهر به نقل از رادیو سوا، منابع آگاه دربیروت احتمال دادند که نشست امروز پارلمان لبنان برای انتخاب رئیس جمهوری جدید این کشور برای بار دیگر به تعویق بیفتد.

این منابع درادامه تاکید کردند: با توجه به اینکه گروه های سیاسی به ویژه بعد از سفر "دیوید ولش" معاون وزیرامورخارجه آمریکا به بیروت نتوانستند درباره بحران سیاسی کشورخود به توافق برسند؛ احتمال تعویق انتخاب رئیس جمهوری آتی لبنان وجود دارد.

"عباس هاشم" ازاعضای فراکسیون اصلاح و تغییر لبنان درباره سفر ولش به بیروت گفت : این سفر سبب پیچیده تر شدن بحران لبنان شد و درحقیقت معاون وزیرامورخارجه آمریکا با هدف از بین بردن تلاشهای فرانسه، این سفر را انجام داد.

این درحالی است که روزگذشته برنارد کوشنر وزیرامورخارجه فرانسه اعلام کرد: به نظر من نشست امروز پارلمان لبنان بازهم به تعویق می افتد.

لبنان از 24 نوامبر تا کنون یعنی بعد از دوره ریاست جمهوری امیل لحود بدون رئیس جمهوری مانده است و ازآن زمان تاکنون نیز لبنان درحالت فوق العاده به سرمی برد. تا کنون برگزاری نشست پارلمان لبنان برای انتخاب رئیس جمهوری آتی دراین کشور هشت بار به تعویق افتاده است و احتمال دارد که نشست امروز نیز برگزار نشود و انتخاب رئیس جمهوری برای نهمین بار به تعویق بیفتد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...