صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسپانیا ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

کد خبر: ۳۳۴۳۲۵
| |
7248 بازدید
در پی بروز سانحه ریلی در اسپانیا که به مرگ دست‌کم ۷۸ نفر منجر شد، نخست‌وزیر این کشور سه روز عزای عمومی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه بی‌بی‌سی، «ماریانو راخوی» نخست‌وزیر اسپانیا سه روز در این کشور عزای عمومی اعلام کرد.

روز چهارشنبه خروج یک قطار مسافربری از خط در شمال غرب اسپانیا، به مرگ دستکم 78 نفر منجر شد. راخوی بررسی فوری برای تعیین دلایل بروز این حادثه را خواستار شده است.

در این حادثه 140 نفر هم مجروح شدند که مصدومیت 20 نفر از آن‌ها جدی است. قطار سانحه‌دیده از مادرید عازم شهر «فرول» بود که در نزدیکی «سانتیاگو کامپاستا» دچار سانحه شد.

رسانه‌های محلی سرعت بالای قطار را به عنوان عامل سانحه اعلام کرده‌اند. گفته می‌شود سرعت قطار بیش از دو برابر سرعت مجاز بوده است.

این بدترین سانحه ریلی اسپانیا از سال 1972 به بعد است. در پی این حادثه، در منطقه «گالیسیا» اسپانیا هفت روز عزای عمومی اعلام شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟