کشتی از المپیک حذف نمی‌شود

کد خبر: ۳۲۷۷۷۹
| |
8938 بازدید
تاماش آیان اطمینان داد کشتی از المپیک حذف نمی‌شود.
 
تاماش آیان، رئیس مجارستانی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری که عضو افتخاری کمیته بین‌المللی المپیک نیز به شمار می‌رود در گفت و گو با خبرنگار اعزامی فارس به قزاقستان در خصوص احتمال حذف یا عدم حذف کشتی از رقابت‌های المپیک گفت: کشتی از المپیک حذف نشده است و در رقابت‌‌های ریو 2016 حضور دارد. در حال حاضر هم قرار است برای المپیک 2020 از بین 3 رشته، یک رشته ورزشی انتخاب شود که من 100 در صد اطمینان دارم که کشتی در المپیک باقی خواهد ماند.

وی ادامه داد: می‌دانم کشتی ورزش سنتی ایرانی‌هاست و خود من هم علاقه فراوانی به این رشته دارم.

آیان در ادامه صحبت‌هایی را در خصوص مسائل روز وزنه‌برداری ایران، آسیا و جهان با خبرنگار اعزامی فارس به قزاقستان انجام داد که مشروح آن به زودی منتشر خواهد شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟