دزدان دريايي 21 فيليپيني را آزاد کردند

کد خبر: ۳۲۷۰۳
| |
1821 بازدید
يک مقام صنعت کشتيراني در آفريقا روز سه‌شنبه 24 دي تاييد کرد دزدان دريايي سومالي يک کشتي ژاپني را که در ماه اکتبر با بيست و يک خدمه فيليپني آن ربوده بودند، آزاد کردند.

به گزارش واحد مرکزي خبر از تهران، اندرو موانگورا هماهنگ کننده برنامه کمک‌هاي دريانوردان شرق آفريقا(ساپ) اعلام کرد دزدان دريايي ديروز کشتي افريکن ساندرلينگ را با بيست و يک خدمه فيليپيني آن پس از سه ماه و نيم اسارت، آزاد کردند.

وي اعلام کرد هنوز مشخص نيست که آيا هيچ گونه باجي براي آزادي اين بيست و يک فيليپيني خدمه کشتي که در مسير خاورميانه به آسيا ربوده شده بود، پرداخت شده است يا خير.

به گزارش خبرگزاري شينهوا از نايروبي، دستکم سي و سه ملوان فيليپيني همچنان در اسارت دزدان دريايي سومالي هستند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟