صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محسن رضایی به ما آموخت!

محمود ملکی
کد خبر: ۳۲۶۱۶۴
| |
66130 بازدید
|

چند ساعتی بیشتر از اعلام پیروزی حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی به عنوان منتخب ملت ایران برای تصدی منصب ریاست جمهوری نمی‌گذرد. همه دعاهایمان را بدرقه راهش می‌کنیم؛ باشد که به یاری دعای خیر این مردم، بتواند راهی را که در آغاز آن است،‌ خوش سرانجام به پایان برساند؛ زندگی و آرامش را به مردم هدیه دهد که مردم مدت‌هاست دلشان برای آرامش و زندگی کردن تنگ شده است.

اما بعد... یاد کردن از مردی که بسیار به من و بسیاری از مردم آموخت. محسن رضایی... او رأی میلیون‌ها نفر از مردم ایران را نه به سبب پول و مکنت، نه به سبب حمایت سیاسیون و صاحب منصبان و نمایندگان مجلس و نه به سبب حمایت رسانه‌های دیداری و شنیداری عمومی همچون صدا و سیما و خبرگزاری‌ها و نشریات و...‌ بلکه به سبب ارتباط چهره به چهره با مردم، دیدن دردها و مشکلات آنان و تلاش برای ارائه برنامه‌ای جهت حل آنها به دست آورد! او درد مردم را با گوشت و خون حس کرد، تا متهم شود سیاه نمایی کرده است؛ اما تا سیاهی دیده نشود و باور نشود، کی تلاشی برای زدودن آن آغاز خواهد شد؟

او در مناظرات امسال هم متین و اخلاق مدار بود و هیچگاه از کوره در نرفت، جز آنجا که با خون دل با مشت بر میز کوبید که با چه زبانی بگوید چالش کنونی و آینده انقلاب اسلامی و مردم، اقتصاد است.

او آنقدر مشکل مردم را عمیق درک کرده بود که یکی از رقبای انتخاباتی وی ـ که از قضا سالها در جبهه‌ها شاگردیش را کرده بود ـ او را متهم کرد که انقلاب ایران، انقلابی فرهنگی بوده و نه برای اقتصاد؛ رقیبی که فراموش کرده بود محسن رضایی، مبارزی انقلابی بوده ‌و بیش از او می‌دانست که انقلاب برای نان نبوده است؛ اما غم نان مردم هم کم او را آزار نمی‌داد. محسن رضایی در آن جلسه هم محترمانه پاسخی به شاگرد سابق نداد.

بی‌گمان محسن رضایی ‌در عرصه سیاست ایران یک پدیده است؛ پدیده ای که با اخلاق و برنامه بود و به دنبال فریب مردم نبود. در زمانه‌ای که اصولگرایان با ائتلاف خود ساخته و بعدا خود ویران، هر کدام خود را علم اصولگرایی برداشتند، چهره ای از یک شخصیت مستقل سیاسی از خود نشان داد؛ استقلالی که اصحاب قدرت و ثروت را از او دور کرد و رسانه‌هایشان تا می‌توانستند او را سانسور کردند و بر او تاختند!

رأی‌هایی که در روز بیست و چهارم خرداد به محسن رضایی داده شد، آرای بسیار نابی بود که نه توسط سازمان رأی فلان سازمان که شبکه‌های مساجد را در اختیار دارد، فراهم شده بود و نه توسط پول و اعتبار فلان نهاد عمومی و فلان رسانه و فلان سازمان. رأی مردم بود به خود محسن رضایی؛ رأی‌های بسیار ارزشمندی که از بطن مردم و به اعتبار ارزشی که محسن رضایی به مردم، دردهای آنان و شناخت چالش‌های انقلاب داده بود، به دست‌ آمد.

رأی‌های محسن رضایی، رأیی نبود که از بغض یا نفرت از رقیب به او داده شود. رأی محسن رضایی برای حمایت فلان شخصیت و بهمان شخصیت نبود. رأی مردم بود به مردی از جنس خودشان.

باید شکر این رأی‌های ناب را به درگاه خدا آورد. محسن رضایی مطمئنا از مردم جدا نخواهد شد. او همچنان به میان مردم می‌رود تا اگر مرهمی بر دردهای آنان نباشد، سنگ صبور و گوش شنوای دردهایشان باشد.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۲
در انتظار بررسی: ۶۷۴
انتشار یافته: ۳۳۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
زنده باد رضائی
پاسخ ها
رضا 7.5 ساله از اهواز
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
رضایی خوزستان با فرزند خود تجدید بیعت کرد.
به جناب روحانی هم تبریک عرض می کنیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
درود بر مرد بی ریای سیاست دکتر رضایی. هیچ از ارزشهای او کاسته نشده
پاسخ ها
رضا 7.5 ساله از اهواز
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
درود بر پیای خوزستان
درود بر مرد خوزستان
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حمید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
اگر آقای رضایی و جناب روحانی در کنار یکدیگر قرار بگیرند قدرتی میشوند که قادرند ایران عزیز را آباد کنند, امیدوارم آقای روحانی عزیز از جناب رضایی به عنوان وزیر اقتصاد در کابینه خود استفاده کنند
پاسخ ها
باران
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
واقعاحمیدجان گل گفتی،حیفم اومد جوابتو ندم.
دولت های قبلی هم اگر ازتوانایی ایشون بهره می بردن ضرر نمیکردن،اما حیف که اینکارو نمی کنن.بهرصورت چیزی ازارزش های ایشون کم نمیشه.
خداقوت پهلوون.
یا علی.
peyman
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
آقای روحانی و حمایت کننده اصلیش آقای هاشمی عمرا به ایشون توجهی بکنند!!!
حتی خاتمی رو هم مصادره می کنند می ره پی کارش اونیکه تمام قد پشت روحانی وایستاد تا رای بیاره. این رو تجربه نشون داده.
حميد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
رأي هاي حاج محسن رأي هاي نبود كه إز بغض ونفرت به رقيب باشه واقعاً درسته .آراء اقا محسن دقيقاً براساس شايستگي ايشان وعلاقه مردم به شخصيت دوست داشتني ايشان بود.
پاسخ ها
کریم
| United States |
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
من هم با نظر دوستان موافقم...آقای رضائی مرد روزهای سخت و با نظر مثبت آقای روحانی دکتر رضائی فرمانده اقتصاد ایران خواهد بود ایشاالله.
ابراهیم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
آقا محسن منش و رفتارت ماندگار خواهد شد
پاسخ ها
نصرا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
اميدوارم !
کوثر
|
Australia
|
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
با اینکه به روحانی رای دادم اما واقعا موافقم باهات تابی جون
محسن رضایی بسیار با شخصیت و انسانه
امیدوارم بیشتر در جمع مسئولین برای کارهای بزرگ قرار بگیره چون به اعتبار نظام با وجود ایشون افزوده میشه

زنده باد اخلاق
پاسخ ها
سجاد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
خب يعني چه اگه خوب بود كه بش راي ميدادي
ناشناس
|
Qatar
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
بسیار عالی بود
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
باید به آقای رضایی تبریک گفت که علیرغم شایستی فراوان که همیشه نشان داده اند با متانت تمام به رقیب خود تبریک گفته و امید در دولت آقای روحانی از محدود افراد صاحب نظر اقتصادی مانند آقای رضایی استفاده شود کاری که در گذشته نشد و امروز شاهدفاجعه اقتصادی در ایران هستیم
درود بر شما اقای رضایی ( اگرچه من به روحانی رای دادم)
پاسخ ها
peyman
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
پس چرا به روحانی رای دادی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما همیشه چوب تردیدمونو خوردیم و به حداقلا راضی شدیم؟؟؟؟!!!
javad
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
منم میدونستم که اقای روحانی ریس جمهور میشه اما احساسی تصمیم نگرفتم چون میخواستم به اصلح ترین رای بدم به رضایی رای دادمو از رای خودم هم پشیمون نیستم
بالاخره باید از جایی شروع کنیم این همه سال رای اشتباه دادیم نتیجش این شد
البته من منکر ارزشهای اقای روحانی و 51 درصد آرای مردم عزیز ایران نیستم ولی به نظرم اقای رضایی در بین این اقایون بهترین بود
به امید سربلندی کشورمون
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
به روحانی هم تردید نداشتن که رای دادن
اکبر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
متاسفانه بیشتر مردم فکر میکنند که رای که میدهند حتما باید برنده باشد . شما به آقای رضایی رای می دادید برنده میشد.
بهزاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
احسنت... کاملا قبول دارم...
گلاره
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
ممنون از آقای رضایی هم برای شیوه درست و بسیار خوب تبلیغاتشان و هم برنامه های خوبی که داشتند امیدوارم همانطور که در پیام تبریکشان آمده است این برنامه ها را در اختیار رییس جمهور جدید قرار دهند و از مشاوره دادن به ایشان کوتاهی نکنند
پاسخ ها
صدیقیان
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
آقای رضایی حتما این کارومیکنه.امیدوارم آقای روحانی ارزش علم وسوادواخلاق و برنامه و...ایشون رو بدونه ومتناسب با شخصیتشون ازشون استفاده کنه.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟