صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترافیک سنگین در محور هراز

کد خبر: ۳۲۴۳۰۰
| |
7829 بازدید

رئیس پلیس راه آمل گفت: محور هراز از آمل به تهران هم اکنون ترافیک سنگینی دارد.

سرهنگ یزدان رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: محدودیتهای ترافیكی اكنون در جاده هراز اعمال می شود كه بر اساس آن از تردد كامیون ها وكامیونت ها به استثنای وسائط نقلیه حامل سوخت و موادغذایی فاسد شدنی جلوگیری می شود است.

وی به رانندگانی كه قصد تردد درجاده هراز را دارند توصیه کرد: مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت وبه توصیه های ایمنی مأموران پلیس راه، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای توجه کنند.

رضایی یادآورشد: رانندگان باید در طول مسیرجاده هراز حوصله و صبر بیشتری داشته باشند تا از بروز خطرات احتمالی جلوگیری شود.

وی بیان داشت: به رغم تراكم ترافیكی در این مسیر ، تردد وسایط نقلیه به كندی جریان دارد.

این مسئول پلیس راه آمل افزود: ترافیك اصلی در منطقه شاهزید وقبل از تونل اول، بایجان، آب اسك و پلور بوده و تراكم خودروها نیز به نسبت روزگذشته افزایش یافته است.

فرمانده پلیس راه آمل اضافه كرد: علت تراكم بالای وسائط نقلیه در جاده هراز قرار گرفتن در پایان تعطیلات چهار روزه اخیر و بازگشت گردشگران است.

رضایی تاكید كرد: همچنان عوامل و گشت های پلیس راه آمل در نقاط مختلف جاده هراز حضور دارد.

مازندران دارای محورهای شریانی هراز، کندوان و سوادکوه است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟