صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ناتو به لیبی بازمی‌گردد

کد خبر: ۳۲۳۷۱۶
| |
3550 بازدید
به دنبال افزایش نگرانی‌ها از افزازیش حضور گروه‌های وابسته به القاعده در جنوب لیبی، مسئولانی در وزارت دفاع آمریکا فاش کردند که وزرای دفاع ناتو طی هفته جاری امکان آموزش نیروهای امنیتی لیبی را مورد بررسی قرار می‌دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، یکی از مسئولان ارشد آمریکایی که همراه چاک هاگل، وزیر دفاع آمریکا راهی بروکسل است، عنوان داشت: باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا و آندرس فوگ راسموسن، دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در خصوص ایفای نقش بیشتر ناتو در آموزش نیروهای امنیتی لیبی بحث و مذاکره کردند.

مسئولان دیگر با بیان این که استفاده از تجربه ناتو در زمان آموزش نیروهای افغانی در لیبی نیز اقدامی منطقی است، تاکید کردند که مشخص نیست ناتو به آموزش نیروهای لیبی بپردازد یا خیر و از کشورهای عضو ناتو تاکنون خواسته نشده که تعهداتی در این خصوص ارائه دهند.

علی زیدان، نخست وزیر لیبی هفته گذشته در نشستی با راسموسن خواهان کمک به کشورش شد.

دبیرکل ناتو نیز در نشست با رئیس جمهوری آمریکا در خصوص این مساله بحث و مذاکره کرد.

ناتو دو سال گذشته با ایجاد منطقه پرواز ممنوع نقش گسترده‌ای در سرنگونی معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی ایفا کرد، اما براندازی نظام قذافی یک خلاء امنیتی را در کشور ایجاد کرد که دولت کنونی را با مشکلات بسیاری رو به رو ساخته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟