صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرستاران، پروانه‌دار می‌شوند

کد خبر: ۳۲۳۳۳۰
| |
2517 بازدید
|
۱

رییس سازمان نظام پرستاری ضمن اعلام خبر تدوین آیین‌نامه اجرایی مربوط به صدور پروانه صلاحیت حرفه‌ای پرستاران طی روزهای آتی گفت: بروز کردن علم پرستاری، توجه به اخلاق پرستاری و چگونگی برقراری ارتباط صحیح و کارآمد با بیماران از اهداف اساسی برای صدور پروانه صلاحیت حرفه‌ای پرستاران است.

به گزارش ایسنا، محمد میرزابیگی با تاکید بر اینکه روال و قاعده جهانی بر این است که وقتی بناست فردی وارد سیستم بهداشتی - درمانی شود باید پروانه صلاحیت حرفه‌ای دریافت کند، عنوان کرد: به عنوان مثال پزشکان از سازمان نظام پزشکی و مهندسان نیز از سازمان نظام مهندسی مجوز و پروانه کار دریافت می‌کنند.

وی افزود: خلا عدم برخورداری از پروانه صلاحیت حرفه‌ای برای پرستاران سال‌ها بود که در ایران وجود داشت، به گونه‌ای که حتی با شورای بین‌المللی پرستاران یا آی.سی.ان همیشه در این خصوص چالش داشتیم.

به گفته میرزابیگی شاهد هستید پرستاران فارغ‌التحصیل با هر علم و صلاحیتی در بیمارستان‌ها مشغول به کار می‌شوند، اما بعد به حال خود رها می‌شوند. در واقع بروز بودن علم پرستاران مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

رییس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه در نهایت با استدلال‌های کارشناسی و نیازی که وجود داشت، "صدور پروانه کار برای پرستاران" هفته گذشته به تصویب هیئت دولت رسید، گفت: آیین‌نامه اجرایی صدور پروانه صلاحیت حرفه‌ای را با نگاه سخت‌گیرانه و منفی تدوین نمی‌کنیم، بلکه در جریان تدوین این آیین نامه، توانمندسازی، افزایش مهارت‌ها ، افزایش علم، آگاهی و مهارت‌های اخلاقی را ملاک قرار خواهیم داد.

وی با اشاره به منوط کردن صدور پروانه و تجدید آن به بازآموزی‌های حرفه‌ای پرستاران گفت: طبعا دوره‌های بازآموزی حرفه‌ای را سازمان نظام پرستاری با کمک وزارت بهداشت برگزار خواهد کرد. سعی می‌کنیم کارکردها را به گونه‌ای تعریف کنیم که دریافت پروانه صلاحیت حرفه‌ای برای پرستاران جاذبه داشته باشد و خودشان مشتاقانه به دنبال اخذ آن و سپس تجدید علم و مهار‌ت‌هایشان بروند.

میرزابیگی ادامه داد: بنابراین بروز کردن علم پرستاری، توجه به اخلاق پرستاری و چگونگی برقراری ارتباط صحیح و کارآمد با بیماران از اهداف اساسی برای صدور پروانه صلاحیت حرفه‌ای پرستاران است و در نهایت به افزایش رضایتمندی بیماران و کارآمدی نظام سلامت کمک خواهد کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
اکبر علوی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
طرح بسیار خوبی است وباید شامل معلمان واساتید دانشگاه هم بشود.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار