لايحه دولت برای شناسايي شرکتهاي صهيونيستي
در جلسه امروز كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي وزير امورخارجه حضور يافت و به سوالات نمايندگان پاسخ داد.
به گزارش ايلنا، كاظم جلالي مخبركميسيون امنيتملي و سياستخارجي مجلس با تشريح مباحثمطرح شده درجلسه اين کميسيون، گفت: در اين جلسه ابتدا سوال آقاي قمري نماينده محترم ايلام مبني بر اينكه "چه اقداماتي در راستاي رسيدگي به اعتراضات و شكايات اتباع ايراني كه از طرف پليس دبي مورد توهين و بازرسيهاي بدني شرمآور قرار گرفتهاند" مطرح شد.
وي افزود: وزير امور خارجه درباره اين سوال اقدامات وزارت امور خارجه را برشمرد كه نماينده سوال كننده از پاسخ وزير قانع نشد.
مخبر كميسيون امنيت ملي در ادامه تصريح کرد: سوال بعدي مربوط به آقاي نكونام نماينده محترم گلپايگان بود كه مطرح شد. سوال وي در خصوص علت عدم اقدام نسبت به اشرار و تروريستها در پاكستان و عدم اقدام مناسب و سريع در جهت آزادي گروگانهايي كه در پاكستان نگهداري ميشوند، بوده است.
جلالي ادامه داد: وزير امور خارجه اقدامات انجام شده از جانب وزارت امور خارجه در تعامل با دولت پاكستان جهت مبارزه با پديده تروريسم را تشريح كرد و در نهايت نماينده سوال كننده از پاسخ وزير قانع نشد.
ويخاطرنشان کرد: در ادامه جلسه سوالات آقايان مير تاجالديني، كرمي راد، احدي بينش و سوداني در خصوص اينكه وزارتخارجه نسبت به شناسايي و معرفي شركتها و موسسات و كمپانيهاي صهيونيست در سطح جهاني در راستاي تبصره ماده8 قانون حمايت از انقلاب اسلامي فلسطين چه اقدامي كرده است، مطرح شد که وزير امورخارجه توضيح داد، دولت لايحهاي را در اين خصوص در دست تهيه دارد و نمايندگان سوال كننده با توجه به اين توضيحات قانع شدند.
به گفته جلالي در ادامه جلسه كميسيون، به بررسي برخي مسائل داخلي و همچنين طرح و لوايح ارجاعي پرداخت.





