صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اصابت دو راکت از سوریه به مناطق اشغالی

کد خبر: ۳۱۷۷۳۱
| |
17535 بازدید
ارتش رژیم صهیونیستی عصر دوشنبه از شلیک دو راکت از خاک سوریه به منطقه اشغالی جولان، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه خبری «سی ان ان»، ارتش رژیم صهیونیستی در صفحه خود در پایگاه اینترنتی توییتر نوشت، دو راکت از خاک سوریه به سمت بلندی های جولان شلیک شد.

ارتش اسرائیل شلیک این دو موشک را تعمدی نخوانده و مدعی شده این اقدام به صورت اشتباهی در جریان جنگ داخلی سوریه بین معارضان و دولت صورت گرفته است.

با این حال، فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی «تشدید تنش و بحران» ر مرزهای شمالی را بعید دانست.

هنوز از تلفات احتمالی این حادثه خبری مخابره نشده است.

در همین حال گروهک موسوم به «ارتش آزاد سوریه» نیروهای دولت سوریه را مسئول شلیک این دو راکت معرفی کرد.

این در حالی است که دو روز پیش جنگنده‌های رژیم صهیونیستی یک منطقه را در خاک سوریه هدف قرار دادند که در جریان آن ده‌ها تن کشته و زخمی شدند. سوریه در پیامی که از طریق مسکو برای واشنگتن فرستاد، تأکید کرد که در صورت تکرار این دست اقدامات به رژیم صهیونیستی پاسخ نظامی خواهد داد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...