ربطي: عدم استقرار كميته انضباطي اشتباه بود
دبير فدراسيون كشتي گفت: عدم انتخاب و استقرار كميته انضباطي در ليگ برتر كشتي اشتباهي بود كه آن را در دور برگشت مسابقات تصحيح خواهيم كرد.
عارف ربطي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در پاسخ به اين سوال كه چرا در ليگ 87 به پرونده هاي انضباطي همانند سال هاي گذشته رسيدگي نمي شود و يا اين كه در مورد آنها اطلاع رساني دقيقي صورت نمي گيرد، اظهار داشت: اين طور نيست كه ما كميته انضباطي نداشته باشيم، بلكه مسابقات را از نظر انضباطي زير نظر داريم و اگر مشكلي ايجاد شود آن را پيگيري خواهيم كرد؛ اما اشكالي كه داشتيم اين بود كه بايد كميته انضباطي را در سازمان ليگ قرار مي داديم.
وي افزود: اشتباه كرديم؛ اما از دور برگشت مسابقات، كميته انضباطي را در ليگ مستقر مي كنيم تا اگر جرمي صورت گرفت، سريعا مورد پيگيري قرار گيرد.
دبير فدراسيون كشتي خاطر نشان ساخت: به تمام استان ها نامه مي دهيم كه رئيس كميته انضباطي هيئت كشتي ها، در مسابقات ليگ برتر حضور پيدا كنند. نماينده فدراسيون نيز در گزارش خود نامه اي از اين افراد مي گيرد.
عارف ربطي تاكيد كرد: پرونده تخلف مسعود مصطفي جوكار و اعتراض نيروي زميني از پرونده هايي است كه در حال بررسي آن هستيم.


