صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قاضی آمریکایی علیه خودش حکم داد!

کد خبر: ۳۱۴۱۸۷
| |
10523 بازدید
یک قاضی آمریکایی خود را 25 دلار جریمه کرد.

عصر ایران به نقل از سایت شبکه الجزیره نوشت که این قاضی، به دلیل زنگ زدن گوشی موبایلش در هنگام ریاست جلسه اقدام به این کار کرده است.

او به سخت‌گیری‌های زیاد درباره استفاده از موبایل در سالن دادگاه معروف است.

سایت خبری "میشیگان لایف" آمریکا با انتشار این خبر نوشت: گوشی موبایل قاضی ریموند فویت هنگامی به صدا در آمد که او ریاست جلسه دادگاه درباره پرونده خشونت خانگی را بر عهده داشت و دادستان در حال قرائت کیفرخواست بود.

پس از پایان جلسه محاکمه، قاضی با صدور حکمی، خود را به دلیل تحقیر دادگاه، به پرداخت 25 دلار جریمه محکوم کرد.

پس از این حکم محکومیت، وی به سرعت این مبلغ را پرداخت کرد.

در خارج از سالن دادگاه تابلویی نصب شده که هشدار می‌دهد افرادی که ممنوعیت استفاده از موبایل در دادگاه را نادیده می‌گیرند به پرداخت 25 دلار محکوم می‌شوند.

قاضی مذکور گفت: در تنگنا قرار گرفتم زیرا اطمینان داشتم هیچ وقت چنین اتفاقی برای من نمی‌افتد.

وی افزود: گوشی موبایلم را به تازگی تغییر داده‌ام. گوشی جدیدم لمسی است و هنوز به کار کردن با آن عادت نکرده‌ام؛ به همین دلیل نتوانسته بودم گوشی خود را سایلنت کنم.

این قاضی قبل از این هم شماری از افراد از جمله وکلای دادگستری، افسران پلیس و افرادی عادی را به دلیل استفاده از موبایل و زنگ خوردن آن در جلسه دادگاه جریمه کرده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟