صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

فروشگاه لباس انگلیسی در تهران شعبه می‌زند

«فرانسیس مک‌آلی»، مدیر بین‌الملل «دبنهامز» گفت: تهران یکی از دوستانه‌ترین شعباتی است که من تا كنون داشته‌ام. ایران واقعاً یک کشور خودکفاست. ایرانی‌ها غیر از مد همه ‌چیز دارند، طراحان لباس ایرانی همچنان زیر نظر خواهند بود و فروشگاه دبنهامز در تهران، نخواهد توانست آنچه را که در لندن در معرض عموم قرار می‌دهد، به نمایش بگذارد.
کد خبر: ۳۱۳۳۵
| |
14579 بازدید
یک فروشگاه انگلیسی در صدد افتتاح نخستین شعبه خود در شمال تهران است.

به گزارش«فردا»، شبکه خبری CBS، در گزارشی بااعلام این خبر، به موضوع پوشش و نمایشگاه‌هایی که برای نمایش طرح‌های لباس زنان در ایران برگزار می‌شود، پرداخته است.

این فروشگاه که «دبنهامز» نام دارد، برای نخستین بار در سال 1778 در لندن راه‌‌اندازي شد و اکنون 145 شعبه در سرتاسر انگلیس و ایرلند و حدود چهل شعبه در شانزده کشور گوناگون در سراسر دنیا دارد.

CBS تأکید کرده است که افتتاح شعبه دبنهامز در شمال تهران ممکن است با مخالفت‌هایی روبه‌رو شود.

«فرانسیس مک‌آلی»، مدیر بین‌الملل دبنهامز گفت: تهران یکی از دوستانه‌ترین شعباتی است که من تا كنون داشته‌ام. ایران واقعاً یک کشور خودکفاست. ایرانی‌ها غیر از مد همه ‌چیز دارند، ولی در این کشور خواسته‌هایی هست که هنوز به آنها رسیدگی نشده است.

اين گزارش در ادامه می‌افزاید: از هنگام پیروزی انقلاب اسلامی، با وجود سخت‌گیری‌هایی در زمینه پوشاک و لباس، تلاش‌های بسیاری برای طراحی یک لباس ملی یا قالبی متناسب با ارزش‌های اسلامی، صورت گرفته است. «شو لباس» که تنها در قالب نمایش‌های خصوصی و زیرزمینی جریان دارند و گاه از سوي مسئولان تحریم می‌شوند، در تهران بسیار رواج دارند.

طراحان مد ایرانی از مناسبت‌های گوناگون مانند سال نو و غیره برای نشان‌دادن لباس‌ها و روسری‌هایی که ویژه بانوان طراحی کرده‌اند، استفاده می‌کنند.

این گزارش در ادامه از معصومه کبودوند، طراح لباس و کاشی که متولد استان گلستان است و آخرین طراحی‌های خود را در نمایشگاه چهار روزه مدو لباس در معرض نمایش عموم قرار داده یاد می‌کند و می‌افزاید: وی از قالب‌ها و الگوهای باستانی در طراحی‌ لباس‌هایش استفاده کرده ‌است.

نویسنده این گزارش در ادامه می‌نویسد: برخلاف نوآوری‌ها و طراحی‌های جدید، قوانین در ایران همچنان سخت‌گیرانه باقی‌ مانده‌اند. طراحان لباس ایرانی همچنان زیر نظر خواهند بود و فروشگاه دبنهامز در تهران، نخواهد توانست آنچه را که در لندن در معرض عموم قرار می‌دهد، به نمایش بگذارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...