صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یکی از تهدیدهای کره شمالی عملی شد

در این مجتمع بزرگ، بیش از پنج هزار نفر از شهروندان کره شمالی کار می کنند اما مدیریت آن بر عهده شرکتهای کره جنوبی است.
کد خبر: ۳۱۲۶۰۳
| |
46360 بازدید

یک روز پس از این که کره شمالی تهدید به بستن شهرک صنعتی مشترکش با کره جنوبی کرد، گزارشها حاکی از آن است که این تهدید عملی شده است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از شبکه یورونیوز، روز سه شنبه هیچ یک از کارکنان کره شمالی بر سر کار خود در شهرک صنعتی کائزونگ حاضر نشدند.


در این مجتمع بزرگ، بیش از پنج هزار نفر از شهروندان کره شمالی کار می کنند اما مدیریت آن بر عهده شرکتهای کره جنوبی است.

تعطیلی این شهرک صنعتی که حدود ده سال پیش فعالیتش را آغاز کرد و نماد همکاری بین دو کره بود، جدیدترین اقدام دولت پیونگ یانگ در هفته های اخیر در جهت افزایش تنشها در شبه جزیره کره است.

کیم هیونگ سوک، سخنگوی وزارت امور اتحاد دو کره در کره جنوبی می گوید: «اقدام یک طرفه کره شمالی در بستن این مجتمع به هیچ وجه قابل توجیه نیست و این کشور مسئول عواقب این اقدام است.»

دولت کره جنوبی ادعای کره شمالی را مبنی بر آزمایش جدید هسته ای کم اهمیت خوانده است. بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد به کره شمالی هشدار داد که مبادا با انجام آزمایش هسته ای قدرت شورای امنیت سازمان تحت مدیریت او را به چالش بکشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟