صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعلیق سفر گردشگران ایرانی به مصر

کد خبر: ۳۱۲۴۱۱
| |
7501 بازدید

وزیر گردشگری مصر اعلام کرد: شرکتهای گردشگری ایرانی در پی حمله اخیر به منزل رئیس دفتر حافظ منافع ایران در قاهره، سفرگردشگران خود را به مصر به مدت یک ماه و نیم به حالت تعلیق درآوردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه مصری بوابه الاهرام، "هشام زعزوع" وزیر گردشگری مصر شب گذشته اعلام کرد: شرکتهای گردشگری ایران در اعتراض به حمله اخیر برخی جوانان وابسته به جریان سلفی به منزل رئیس دفتر حافظ منافع ایران در قاهره، سفرهای خود به این کشور تا یک ماه و نیم آینده به حالت تعلیق درآوردند.

وی با ابراز تاسف از این مسئله اظهار داشت: لغو این سفرها ضررهای سنگینی به بخش گردشگری مصر وارد می کند و باید توجه داشت که گردشگر ایرانی در مصر به طر میانگین 182 دلار در هر روز هزینه می کند در حالی که گردشگران اروپایی فقط 72 دلار در روز خرج می کنند.

وی همچنین از دیدار قریب الوقوع خود با رهبران جریانهای سلفی مصر در راستای از بین بردن نگرانی آنها در قبال سفر گردشگران ایرانی به مصر خبر داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟