صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نماینده زن عراقی، همکارش را با "کفش" زد!

کد خبر: ۳۰۷۴۳۵
| |
10952 بازدید
رییس فراکسیون "العراقیه" در پارلمان عراق، از سوی یک نماینده زن عضو فراکسیون "العراقیة الحرة" با کفش مورد حمله قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، سلمان الجمیلی رییس فراکسیون "العراقیه" پس از آن که در توصیف یکی از نمایندگان زن پارلمان از واژگان نامناسب استفاده کرد، از سوی وی مورد هجوم قرار گرفت.

به نوشته پایگاه خبری السومریه نیوز، این حادثه زمانی روی داد که "عالیه نصیف"، عضو فراکسیون "العراقیة الحرة" دیروز (پنجشنبه) در پی جدال لفظی با سلمان الجمیلی رییس فراکسیون "العراقیه" پارلمان عراق، با کفش خود به وی حمله کرد.

در پی وقایع اخیر عراق، جلسات پارلمان این کشور هر از گاهی به صحنه جدال و درگیری فیزیکی برخی نمایندگان با یکدیگر تبدیل می شود، اما استفاده یک نماینده از کفش برای حمله به نماینده دیگر، در پارلمان عراق سابقه نداشته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار