شایعات روزنامه‌های نروژ در مورد دیپلمات‌ ایرانی

دیپلمات ایرانی از دو ماه پیش پنهان شده است!

روزنامه‌‌ای نروژی مدعی پناهندگی یک دیپلمات دیگر ایرانی شده است. اگر این خبر تأیید شود، وی به موارد پیشین می‌پیوندد که احتمالا پس از پایان مدت کاری خود، مردم ایران را با منافع شخصی خویش معامله کرده است؛ بنابراین، شاید بهتر باشد پیش از سوءاستفاده‌های احتمالی، وزارت خارجه فرصت جوسازی‌ها را بگیرد.
کد خبر: ۳۰۴۴۴۱
|
۰۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۶ 22 February 2013
|
28349 بازدید
|

رسانه‌های نروژی مدعی شده‌اند که یکی از کارکنان ارشد سفارت ایران در اسلو، پایتخت نروژ پناهنده شده، ولی وکیل نروژی وی، دلیل این کار را نگفته است.

به گزارش «تابناک»، «یورگن لودال» به روزنامه داگبلادت گفته که موکل وی می‌خواهد نا‌شناس بماند و نمی‌خواهد چیزی از سوابق خود و چرایی درخواست پناهندگی بگوید.

روزنامه نروژی، زمان این پناهندگی را مربوط به دسامبر سال گذشته می‌داند و گفته، این دیپلمات سابق و خانواده وی در مکانی پنهانی زندگی می‌کنند. گفته می‌شود وی چندین سال در سفارت ایران در اسلو مشغول به کار بوده است.

بنا بر این گزارش، نه وزارت خارجه نروژ و واحد اطلاعات پلیس این کشور و نه مقامات سفارت ایران در نروژ در این باره اظهار نظر نکرده‌اند، ولی بنا بر گزارش‌ها، وی و خانواده‌اش در انتظار آن هستند که آژانس مهاجرت نروژ در مورد آن‌ها تصمیم بگیرد.

پیش از این نیز محمدرضا حیدری در اواخر سال ۲۰۰۹ از نروژ تقاضای پناهندگی کرد و پذیرش درخواست وی باعث ایجاد کدورت‌هایی در روابط ایران و نروژ شد.

این گزارش می‌افزاید، کنسول سابق ایران در اسلو کمتر از یک ماه پیش با طرح ادعاهایی غیرمنطقی در مصاحبه‌ای با کانال ۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به مقامات این رژیم هشدار داده، ایران در صورت به دست آوردن سلاح هسته‌ای، از آن برای نابودی این رژیم استفاده خواهد کرد.

وی مدعی شده بود، در صورتی که زمان بیشتری به ایران داده شود، خواهد توانست تا یک سال بمب هسته‌ای تولید کند و قطعاً از آن علیه اسرائیل استفاده خواهد کرد. وی همچنین در ادعایی عجیب‌تر مدعی شده بود، ایران مایل به نابود کردن شمار بسیاری از کشورهاست!

شاید بهترین توصیف از چنین رفتارهایی، سخنان سخنگوی وزارت خارجه در مورد افرادی با رفتارهای مشابه در چند سال اخیر باشد: ««کسی در وزارت امور خارجه انگیزه آن‌ها را باور نمی‌کند... در این اقدام بیشتر نوعی ترجیح منافع شخصی و خانوادگی به منافع ملی، قابل توجه است».

در واقع افرادی پس از پایان دوره کار خود در خارج از کشور، تمایلی به ترک شرایط مرفه کشورهای اسکاندیناوی که فرزندان آن‌ها نیز به آن عادت کرده‌اند، ندارند و انگیزه‌های مادی خود را در پناه ادعاهای سیاسی پنهان و نه تنها به ملت خود بی‌احترامی می‌کنند بلکه به زحمت دیگر کارکنان وزارت خارجه خیانت می‌کنند که در بسیاری موارد سختی کار و نمایندگی ایران را از آفریقا تا محیط‌های پرتنش و‌ گاه خصمانه غربی را تحمل می‌کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۲۱
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
هردم از این باغ بری می رسد
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
اگر يك خانواده كنسولي براي مدت زيادي در يك كشور سكونت دارند بچه هاي انها نمي توانند مثلا بعد از 8سال برگردند و راحت جذب مدارس ايران شوند بايد يا خانواده ها را نبرند يا اين حق را داشته باشند در همان كشورها سكونت داشته باشند
وطن پرست
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
ما اینجا داریم تحریم میکشیم که این آقا پناهنده بشه؟ واقعا که
ناشناس
|
Norway
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
اگر اجازه تحصیل در مدارس نروژ به فرزندان انها داده نمی شد شاید این اتفاق نمی افتاد. لازم به ذکر است من خبر دارم که اموزش پرورش در نروژ مدرسه دارد
حسنی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
سئوال این است که این آقا چه کاری می توانست انجام دهد که دیگران از عهده آن بر نمی آمدند؟ چگونه در این کشور بخواهند یک آبدارچی استخدام کنند از چندین فیلتر گزینش و حراست و حتی بعضا اطلاعات عبورش میدهند ولی فردی با این تفکر تا در سطح کادار هم پیش می رود ؟ واقعا جای تاسف است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
وقتی گزینش افراد اصولی نباشد، غیر از نمی شود . جوانان عزیر و تحصیل کرده کشورمان از بیکاری درمانده شده اند و به شغلهایی که به هیچ با تحصیلات آنها تناسب ندارد و اغلب کاذب هستند روی آورده اند .
ناشناس
|
Norway
|
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
ای کاش وزارت حارجه در انتخاب سفیر دقت بیشتری می کرد تا این چنین اتفاقاتی نمی افتاد . اینگونه اتفاقات قلب تمام ایرانیان واقعی را به درد می اورد
ایرانی ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
وقتی انها را با ثروت ملی و به عنوان سفیر میفرستند قرارداد و تعهدی بی قید و شرط برای بازگشت به ایران و دوره خدمتشان هم چهار ساله در نظر گرفته شود * مگر از ریاست جمهور و یا نماینده مجلس برترند چرا انها را برای زمان طولانی ماموریت میدهند* اصولا از سفرای با وجدان کاری نظرخواهی شود و در جهت تکرار اینگونه اعمال غیر انسانی در آینده راه کاری بازدارنده پیش بینی شود و در صورتی که شخصی از چهارچوب پیش بینی شده عدول نماید *طبق قرارداد اولیه منعقد شده او را از طریق پلیس ابنترپول و مراجع قضایی تعقیب و مجازات نمایند*نهایتا از کسی که به عنوان سفیر اعزام میگردد تعهدی سخت گرفته شود تا او زنده است حق سکونت و یا پناهندگی در هیچ کشوری را نداشته باشد مگر با اجازه و رضایت وزارتخانه متبوع خودش
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
من شهروند معمولی واقعا احساس ناامیدی می‌کنم وقتی آدم‌هایی مثل این دیپلمات، یا بعضی مسئولین دیگه رو می بینم که با موقعیتی که همین مملکت دراختیارشون گذاشته، برای خودشون یا بچه‌هاشون تو خارج از ایران موقعیت‌‌های شغلی و مالی و تحصیلی و حتی بعضا تابعیت درست کردن .
چرا برای مسئولین قوانین و تضمین‌‌ها سخت‌تر نمی‌شه تا جلوی چیزایی مثل تابعیت دوگانه و خروج سرمایه و پولشویی و توزیع نامناسب امکانات به این شکل گرفته یشه!
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
ایران جزء نادر و محدود کشورهای است که در سفارتخانه هایش در خارج رسما پستی بنام حفاظت برای کنترل دیپلماتهایش نداردو علاوه بر آن بر رفتار دیپلماتها نظارت نمیشود
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت