صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
۱۹ کاپیتان در شش سال!‎

یک آمار عجیب از پرسپولیس

کد خبر: ۳۰۴۰۹۲
| |
10944 بازدید

 هادی نوروزی در بازی مقابل سپاهان برای اولین بار بطور رسمی کاپیتان پرسپولیس بود و نام خود را در فهرست کاپیتان های تاریخ این باشگاه ثبت کرد.

به گزارش خبرآنلاین هادی نوروزی شصت و چهارمین کاپیتان تاریخ پرسپولیس محسوب می شود که در یک بازی رسمی بازوبند کاپیتانی این تیم را بر بازو بسته است. در حالی که در سال های قبل بازوبند کاپیتانی پرسپولیس کمتر بین بازیکنان جابجا می شد، این تیم در شش سال اخیر 19 کاپیتان داشته است که آمار عجیبی است! به جز کریم باقری و علی کریمی که در طول 5 سال اخیر بیشترین بار کاپیتان پرسپولیس بوده اند و مهدی مهدوی کیا که در نیم فصل اول کاپیتان ثابت سرخپوشان بود، 16 بازیکن دیگر نیز حداقل در یک بازی کاپیتان این تیم بوده اند. البته این آمار ما شامل کاپیتان هایی که از ابتدای بازی کاپیتان نبوده اند، نمی شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟