صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نمی‌توان با وعده‌های غیر قابل باور مردم نگران را امیدوار کرد

حیدری طیب
کد خبر: ۳۰۴۰۲۶
| |
2771 بازدید
با احترامی که برای جناب آقای رئیس جمهور قائلم. انتقادم بر این است که صحبت‌های ایشان حتی سایه‌هایی از واقعیات امروز جامعه را در نداشت و ندارد قرار بود که اجرای قانون فوق موجی از شادی و آرامش ذهنی را در میان ملتی ایجاد کند که مستحق خدمت هستند. اما جناب آقای احمدی‌نژاد اکنون آرامش از سبد خانواده‌ها رخت بربسته است.

بانگاهی به دستاورد‌ها و آثار اجرای فاز اول هدفمند کردن یارانه‌ها می‌توان به خوبی فهمید، چرا مجلس و مردم حتی از مطرح شدن خواست دولت برای اجرای فاز دوم، وحشت دارند. آیا بعد از بحران تورم، نقدینگی سرطانی، بیکاری جانکاه، رکود پروژه‌های عمرانی، سونامی دیگری در راه است! آقای رئیس جمهور آیا با لبخند و وعده‌های غیر قابل باور می‌توان به مردمی امید داد که نگران هستند، تورم ۲۷ درصدی امسال، در سال آینده به تورم ۱۲۷ درصدی منتهی شود؟


جناب آقای دکتر احمدی‌نژاد شما در قالب ۳۰ درصد رقم مربوط به هدفمندی یارانه‌ها، پول ایجاد دو نیم میلیون شغل در سال را از مجلس گرفته‌اید. نه تنها این تکلیف عملی نشد، بلکه حتی بیش از یک میلیون نفر از شاغلان گذشته به طیف بیکاران اضافه شدند. قشر متوسط که طبقه مولد و موثر جامعه به حساب می‌‌اید، در اثر اجرای نادرست فاز اول قانون هدفمند کردن یارانه‌ها بیشترین آسیب را تحمل کرد. در حالیکه برنامه‌های توسعه در دنیای امروز با محوریت اصل تواناسازی طبقه متوسط و مولد جامعه شکل می‌گیرد، اما شما بیشترین ضربه را به این قشر زده‌اید.نتیجه این سیاست؛ عدم تناسب رشد تولید ناخالص ملی، با اعتبارات کلانی است که توسط دولت شما هزینه شده است.

جناب رئیس جمهور در طول هشت سال حدود ۶۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی بودجه در اختیار شما قرار گرفت. این رقم بیش از بودجه‌ای است که چهار کشور شرق، معروف به ببرهای آسیا با استفاده از آن، خود را از جهان سوم‌‌ رها کرده و به جهان اول پیوستند. حتما به کار‌شناسان مدعی خود در دولت بگوئید، تجربه موفق چهار کشور کره جنوبی، سنگاپور، هنگ کنگ و تایوان را با خرابکاری‌های خود در ایران مقایسه کنند.

رئیس دولت محترم با افتخار از پایان دادن به پرداخت یارانه کمر شکن بنزین سخن می‌گوئید! این بخش از قانون را با وارد آوردن فشار جدی به مردم اجرا کردید ولی اکنون به واسطه افت تاریخی ارزش ریال، پول ملی کشور، بیش از سه برابر زمان آغاز اجرای قانون به بنزین یارانه می‌دهید آیا هدر دادن این همه منابع مالی کشور افتخار است؟

جناب آقای رئیس جمهور؛ طبق قانون باید بیست در صد از درآمدهای ناشی از اجرای قانون به مقوله توسعه و عمران اختصاص یابد، که عملا دولت به تکلیف خود عمل نکرده همچون بخش صنعت، بخش عمران کشور نیز در این رابطه محروم بوده است. سیاست مصرف گرایانه دولت شما باعث شد، صنعت و عمران کشور قربانی شود چراکه گناه همه چیز را به گردن تحریم می‌اندازید؟

برادرانه می‌گویم جناب آقای رئیس جمهور؛ تجربیات تلخ گذشته دلیلی غیرقابل انکار برای نگرانی نسبت به سیاست‌های آینده شما است. طیفی از پدیده‌هایی همچون توزیع مقطعی سهام عدالت و سود حاصله تا توزیع سیب زمینی رایگان یک هفته قبل از انتخابات گذشته ریاست جمهوری نشان دهنده نگاه تبلیغاتی به اقتصاد در دولت شما است. حق داریم نسبت به ۲ تبلیغات جدید دولت شما مظنون می‌باشیم ادعای پنج برابر کردن یارانه‌ها و دستور استخدام بی‌ضابطه ۵۰۰ هزار نفر در ادارات دولتی، ادعای اول با قانون بودجه مصوبه دوم با قانون برنامه مغایرت دارد. چرا در کشور انتظارت فزاینده و غیر قابل اجرا ایجادمی کنید؟ شما مسئول عوارض اجتماعی و سیاسی این وعده‌های هستید.

قصور نمایندگان در عدم نظارت دقیق و پیشگیرانه، در شکل گیری نقایص اقتصادی امروزه بی‌تاثیر نیست اعتقاد من بر این است که برای جلوگیری از سونامی تازه در اقتصاد کشور باید یک راهبرد پیشگیرانه را تعریف کنیم. راهبردی که طبق آن اولا مانع ویرانی اقتصاد و اعتماد ملت زیر پای تبلیغات انتخاباتی شویم، ثانیا با روشنفکری پارلمانی خود، مردم را از غفلت نسبت به سیاست‌های آزموده گذشته مصون نگه داریم.

حیدری طیب، نماینده کرمانشاه
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار