صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دولت لایحه چنددوازدهم نمی دهد

کد خبر: ۳۰۲۲۹۹
| |
1996 بازدید
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از وعده دولت برای ارائه بودجه 92 در هفته اول اسفند به مجلس خبر داد و گفت: پیش بینی این است که دولت برای بودجه 92 لایحه چند دوازدهم نمی دهد و در نتیجه مجلس برای دو ماه اول سال تنخواه تصویب خواهد کرد.

غلامرضا کاتب در گفتگو با مهر، در خصوص آخرین اخبار از لایحه بودجه 92، گفت: دوستان ما در دولت تاکید کرده اند و قول داده اند که حتما در هفته اول اسفند ماه لایحه بودجه 92 را به مجلس تحویل دهند.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا دولت لایحه بودجه چند دوازدهم علاوه بر لایحه بودجه 92 طبق آیین نامه مجلس ارائه خواهد کرد، گفت: طبق قانون دولت باید لایحه چند دوازدهم به مجلس بدهد زیرا زمان ارائه لایحه بودجه به طور قانونی گذشته است. اما پیش بینی این است که دولت چنین کاری نمی کند و لایحه چند دوازدهم هم آماده نکرده است.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطر نشان کرد: در این صورت پس از آنکه دولت لایحه بودجه 92 را به مجلس ارائه کرد ما از سرجمع بودجه به میزان دو دوازدهم به عنوان تنخواه تصویب می کنیم تا دست دولت برای پرداخت ها و هزینه ها در دو ماه اول سال باز باشد و بتواند به طور قانونی اقدامات خود را انجام دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟