صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

استقبال دمشق ازاجلاس سه جانبه قاهره

سوریه از تلاش های داخلی و تلاش کشورهای منطقه و محافل بین المللی برای حل بحران، استقبال می کند.
کد خبر: ۳۰۱۷۲۰
| |
4637 بازدید
پژوهشگر سوري با اشاره به اجلاس سه جانبه ايران، مصر و تركيه در قاهره که در حاشیه کنفرانس سران سازمان همکاری اسلامی و به ابتکار تهران براي حل بحران دمشق برگزار شد، گفت: كشورش از تلاش هاي داخلي و تلاش كشورهاي منطقه و محافل بين المللي براي حل بحران استقبال مي كند، مشروط بر این که براي مذاکره در جهت ايجاد نظام سياسي جديد، راهكارهاي سياسي و شفاف ارائه شود.

"احمد الحاج علي" در گفت وگو با شبكه خبري العالم در عين حال اظهار داشت: در چنين شرايط حساسي كه سوريه پشت سر مي گذارد هر ابتكار و پيشنهادي بايد اصولي باشد، زيرا بيم دور زدن و پرداختن به جزئيات در مسائل وجود دارد.

وي افزود: در زمينه بحران كنوني سوريه، دمشق به سه اصل اساسي ايمان دارد كه تشكيل نظام سياسي جديد اولين اصل در اين زمينه است تا به عنوان پلي ميان گذشته و آينده، حزب گرايي را به ملي گرايي؛ يكجانبه گرایی را به مشاركت؛ و تصميمات محدود را به روش هاي مشورتي با مذاكرات دموكراتيك تبديل كند.

الحاج علي گفت: اصل دومي كه سوريه بدان ايمان دارد اين است كه گزينه نظامي براي حل بحران هيچگونه كاربردي ندارد و اقدام نيروهاي سوري فقط در راستاي دفع تهاجم گروه هاي مسلح بوده و به نوعي حاکی از اوج شكيبايي ارتش در برخورد با حوادث است.

پژوهشگر سوري خاطرنشان كرد: سومين اصل دولت سوريه اين است كه بحران كنوني در حال تغيير است و امكان افزايش آن وجود دارد، بنابراين سوريه هر ابتكار و هر فعاليت مثبت در سطح داخلي، منطقه يا از سوي كشورهاي عربي و محافل بين المللي را مي پذيرد.

وي افزود: نتايجي كه در اجلاس سه جانبه قاهره به دست آمد و وزراي خارجه در صدد تحقق آن هستند، بسيار اهميت دارد.

الحاج علي گفت: دمشق با تمام توان براي به ثمر نشستن نتايج اجلاس سه جانبه قاهره همكاري خواهد كرد و مقامات اين كشور كه با فعاليت هايي در سطوح عادي در اين خصوص همكاري داشته اند، امکان ندارد با اجلاسي كه ايران اسلامي و دوست سوريه در آن مشاركت داشته است، همكاري نكند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...