صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
هرمز شهری نمونه در کشور می‌شود

وعده استاندار به اهالی جزیره رنگین کمانی

کد خبر: ۳۰۱۳۴۱
| |
4006 بازدید
استاندار هرمزگان برنامه‌ و طرح‌های خود را برای تبدیل جزیره هرمز به عنوان یک جزیره الگو و نمونه در کشور ارائه کرد.

ابراهیم عزیزی با تاکید بر اینکه جزیره هرمز به زودی به جایگاه واقعی خود نزدیک ‌می‌شود، اظهار داشت:‌ با توجه به ویژگی‌ها و زیبایی‌های هرمز، این جزیره به یک جزیره پاک و هوشمند تبدیل می‌شود.

استاندار هرمزگان گفت: نوع خودروهای مورد استفاده در جزیره هرمز متفاوت خواهد بود به این گونه که خودروهای پیش‌بینی شده برای تردد در این جزیره برقی و بدون ایجاد آلودگی است.

وی افزود:‌ در جزیره هرمز شبکه برقی با قابلیت خورشیدی فعال می‌شود و دیگر شاهد کابل کشی زمینی و هوایی در این منطقه نخواهیم بود.

عزیزی تصریح کرد: تمام هدفمان این است که هرمز را به عنوان یک جزیره نمونه و الگو در کشور بازسازی کنیم.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان خاطرنشان کرد: تا کنون قدم‌های خوبی برای جزیره هرمز برداشته شده و اقدامات قابل توجهی هم در دستور کار است که امیدواریم با انجام برنامه‌های مورد نظر این منطقه به جایگاه واقعی خود برسد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟