هرمز شهری نمونه در کشور می‌شود

وعده استاندار به اهالی جزیره رنگین کمانی

کد خبر: ۳۰۱۳۴۱
| |
4018 بازدید
استاندار هرمزگان برنامه‌ و طرح‌های خود را برای تبدیل جزیره هرمز به عنوان یک جزیره الگو و نمونه در کشور ارائه کرد.

ابراهیم عزیزی با تاکید بر اینکه جزیره هرمز به زودی به جایگاه واقعی خود نزدیک ‌می‌شود، اظهار داشت:‌ با توجه به ویژگی‌ها و زیبایی‌های هرمز، این جزیره به یک جزیره پاک و هوشمند تبدیل می‌شود.

استاندار هرمزگان گفت: نوع خودروهای مورد استفاده در جزیره هرمز متفاوت خواهد بود به این گونه که خودروهای پیش‌بینی شده برای تردد در این جزیره برقی و بدون ایجاد آلودگی است.

وی افزود:‌ در جزیره هرمز شبکه برقی با قابلیت خورشیدی فعال می‌شود و دیگر شاهد کابل کشی زمینی و هوایی در این منطقه نخواهیم بود.

عزیزی تصریح کرد: تمام هدفمان این است که هرمز را به عنوان یک جزیره نمونه و الگو در کشور بازسازی کنیم.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان خاطرنشان کرد: تا کنون قدم‌های خوبی برای جزیره هرمز برداشته شده و اقدامات قابل توجهی هم در دستور کار است که امیدواریم با انجام برنامه‌های مورد نظر این منطقه به جایگاه واقعی خود برسد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی