صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

برکناری شاهزاده عربستان پس از 28 سال

کد خبر: ۲۹۸۶۵۲
| |
11783 بازدید

رژیم سعودی زیر فشار اعتراضات مردمی مجبور شد تا محمد بن فهد، امیر منطقه الشرقیه را برکنار کند.

به گزارش شبکه ایران، نشریه آمریکایی فارین پالیسی از ارتباط بین انتفاضه عربستان و برکناری محمد بن فهد امیر منطقه الشرقیه از سمتش خبر داد و نوشت: برکناری امیر منطقه الشرقیه یکی از خواسته‌های معترضان در این منطقه بود.

 
بنابر این گزارش، تقریبا از دوسال پیش یعنی 17 فوریه سال 2011 میلادی، منطقه الشرقیه عربستان شاهد جنبش اعتراضی الهام گرفته از بهار عربی است و تظاهرکنندگان در این منطقه خواهان دموکراسی، کرامت و حقوق بشر برای مردم هستند.

عبدالله بن عبدالعزیز با صدور فرمانی امیر منطقه الشرقیه را بعد از 28 سال تصدی این سمت اخیرا برکنار کرد و سعود بن نایف بن عبدالعزیز را به عنوان امیر جدید این منطقه منصوب کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...