صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کی‌روش به ایران بازگشت

کد خبر: ۲۹۶۶۳۰
| |
2812 بازدید

کارلوس کی روش به ایران بازگشت.

به گزارش ایسنا، سرمربی تیم ملی فوتبال که به مرخصی 20 روزه رفته بود به گفته مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال صبح امروز (چهارشنبه) وارد ایران شد.

قرار است کی‌روش پس از تعطیلات جمعه و شنبه‌ی پیش‌رو جلسه‌ای با کفاشیان برگزار کند.

دور جدید تمرینات تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا یازدهم بهمن برگزار می شود . ایران ماه آینده در چارچوب این رقابت‌ها در نخستین گام رودرروی تیم ملی لبنان قرار خواهد گرفت. این دیدار به میزبانی تهران برگزار خواهد شد. این دومین مصاف تیم های ایران و لبنان در سال 91 خواهد بود و تیم ملی ایران پس از شکست ناباورانه برابر لبنان در بیروت این بار در تهران میزبان این تیم خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟