ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لغو طرح زوج و فرد از امروز اشتباه بود

رییس سازمان حفاظت از محیط زیست تذکر خود را به مسئولان استان ابلاغ کرده و همچنین تصمیم گیری آنها و عدم نظر خواهی از سازمان حفاظت از محیط زیست در ارتباط با لغو طرح را مورد انتقاد قرار داده است.
کد خبر: ۲۹۶۴۳۳
| |
4098 بازدید
معاون انسانی سازمان حفاظت از محیط زیست گفت: لغو طرح زوج و فرد در تهران اشتباه است و رییس سازمان محیط زیست در این ارتباط به مسئولان استان تذکر داده است.
 
به گزارش ایلنا، شاعری معاون انسانی سازمان حفاظت از محیط زیست با انتقاد از لغو طرح زوج و فرد در پایتخت گفت: رییس سازمان حفاظت از محیط زیست تذکر خود را به مسئولان استان داده است و همچنین تصمیم گیری آنها و عدم نظر خواهی از سازمان حفاظت از محیط زیست در ارتباط با لغو طرح را مورد انتقاد قرار داد.
 
به گفته شاعری، با وجود اینکه شرایط پایداری هوا از یکشنبه آینده تا پنج شنبه تداوم خواهد داشت طرح زوج و فرد در این روز ها از درب منازل در دستور کار سازمان حفاظت از محیط زیست و پلیس راهور قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟