صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

پیام تغییر وزیر بهداشت چه بود؟

کد خبر: ۲۹۶۳۱۱
| |
13503 بازدید
روزنامه آرمان نوشت:

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به تغییر وزیر بهداشت گفت: رئیس‌جمهور با این تغییر به مجلس این پیام را داد که اینکه می‌گویند آخر دولت است و چیزی عوض نشود، اینطور نیست من وزیر را عوض کردم پس مجلس هم می‌تواند وزیر تغییر دهد.

ایرج ندیمی در پاسخ به اینکه شایعه شده است که قرار است وزیر اقتصاد تغییر کند، گفت: در مجلس که اراده‌ای برای تغییر وزیر اقتصاد نیست و به نظر نمی‌رسد که دولت نیز تصمیم به تغییر ایشان داشته باشد.

وی افزود: اما شایعاتی درباره تغییر وزیر کشور، معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر ارشاد بود که رئیس‌جمهور شایعه تغییر وزیر کشور و معاون اول رئیس‌جمهور را تکذیب کرد اما شایعه تغییر وزیر ارشاد به قوت خود باقی است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...