صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
معاون وزیر صنعت در گفت و گو با فارس:

نان امسال گران نمی‌شود

کد خبر: ۲۹۶۲۳۵
| |
3872 بازدید
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه نان امسال گران نمی شود و برای سال بعد معلوم نیست، تهاتر گندم با نفت و همچنین قاچاق گندم را تکذیب کرد.
 
عباس قبادی در گفت و گو با خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که شایعاتی در خصوص افزایش قیمت نان در رسانه ها مطرح شده است، گفت : تا پایان امسال نان گران نمی‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که در سال آینده چطور ؟ آیا برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان وجود دارد یا خیر گفت : برای سال آینده هنوز هیچ چیز معلوم نیست .

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص ذخایر گندم گفت : وضعیت ذخایر گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته خیلی بهتر است.

قبادی افزود: دو میلیون تن خرید تضمینی گندم در سال جاری از کشاورزان ایرانی داشته‌ایم و تا کنون پنج و نیم میلیون تن هم گندم وارد کرده‌ایم و خوشبختانه ذخایر گندم ما در شرایط بسیار خوبی قرار دارد.

قبادی در واکنش به این سوال که آیا تاکنون تهاتر گندم و نفت صورت گرفته است یا خیر گفت : تا این لحظه تهاتر گندم و نفت با هیچ کشوری نداشته‌ایم.

معاون وزیر صنعت در پاسخ به این سوال که گفته می شود گندم تولید داخل به کشورهای همسایه قاچاق می‌شود، گفت : قاچاق گندم را تکذیب می‌کنم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟