صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نیروی عاشورایی 9 دی فتنه 88 را بایکوت کرد

کد خبر: ۲۹۴۶۹۶
| |
3279 بازدید
دشمنان در کانون توطئه از ابزار برخی از اصلاح‌طلبان منحرف و غفلت برخی از خواص برای حرمت‌شکنی عاشورا هدف‌گذاری کرده بودند که نیروی عاشورای ملت ایران در 9 دی همانند دفاع مقدس در عرصه سیاسی دینی تجلی یافت. این حرمت‌شکنی در واقع ماهیت داخلی و خارجی، سیاسی، امنیتی هدایت‌ شده‌ای بود که محصول مشترک دشمنان داخلی و خارجی پس از زنجیره تحرکات قبلی بود. 

رضا طلایی‌نیک کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: حماسه 9 دی به ولایتمداری، بصیرت و شور حسینی اتکا داشت و ملت ایران با نیروی عاشورایی 9 دی فتنه سال 88 را بایکوت کردند.

وی افزود: در واقع نیروی عاشورایی 9 دی تکرار دفاع مقدس در میدان دینی سیاسی بود و تعمیق و تداوم فرهنگ عاشورایی در ولایت‌مداری همانند 9 دی نیروی حماسه‌ساز در کشور را حفظ خواهد کرد.

این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه حرمت‌شکنان در عاشورای 88 نقاب از چهره خود برداشتند، گفت: این حرمت‌شکنی در واقع ماهیت داخلی و خارجی، سیاسی، امنیتی هدایت‌ شده‌ای بود که محصول مشترک دشمنان داخلی و خارجی پس از زنجیره تحرکات قبلی بود.

طلائی نیک اضافه کرد: دشمنان در کانون توطئه از ابزار برخی از اصلاح‌طلبان منحرف و غفلت برخی از خواص برای حرمت‌شکنی عاشورا هدف‌گذاری کرده بودند که نیروی عاشورای ملت ایران در 9 دی همانند دفاع مقدس در عرصه سیاسی دینی تجلی یافت.

وی با بیان اینکه در ابعاد معرفت دینی جامعه شناسی 9 دی قابل تحلیل است، تصریح کرد:  حماسه 9 دی فرآیند عملیاتی پیوند دین و سیاست است و دشمنان اسلام و انقلاب همواره برای گسستن پیوند دین و سیاست رویکرد پیچیده‌ای را داشته‌اند.

این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: تکیه‌گاه راهبردی انقلاب و نظام برای غلبه بر دشمنان و فتنه‌گران حفظ نیروی تأسی از پیوند دین و سیاست است که در حماسه 9 دی ملت ایران یکی از حماسه‌های پیوند دین و سیاست بر مبنای خداباوری و عشق حسینی را نشان می‌دهد
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار