صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مديرعامل استقلال نمي‌شدم

منتقمي : يار کمکي پرسپوليسم

کد خبر: ۲۹۴۵۵۴
| |
3331 بازدید

بهروز منتقمي مي‌گويد به عنوان يک يار کمکي در کنار رويانيان حضور يافته و قرار نيست جانشين او شود.

قائم مقام باشگاه پرسپوليس درباره حضور خود در پرسپوليس و وظايفش در اين باشگاه اظهار کرد: اين خواسته رويانيان بود که براي بنيه تشکيلاتي و ساختاري باشگاه و بهتر چرخيدن امور آن فرد ديگري به مديريت باشگاه اضافه شود که به همين خاطر از من دعوت شد و من هم آمدم.

وي افزود: سياست‌ها و خط مشي باشگاه را مديرعامل تعيين مي‌کند و من هم بر اساس آن‌ها کار خود را پيش مي‌برم. قرار است در بحث‌هاي اقتصادي، جذب مشارکت، پيشکسوتان، هواداران، آموزش، تيم‌هاي پايه، ورزشگاه پرسپوليس و نمايندگي‌هايي که باشگاه آن‌ها را ايجاد مي‌کند کمک کنم. در کليه اين اقدامات به عنوان يار کمکي در کنار باشگاه هستم. ضمن اينکه ارتباطات ويژه‌اي با وزارتخانه و فدراسيون‌هاي ورزشي دارم و همچنين تجربيات مديريتي و عمراني خود را در اختيار باشگاه قرار مي‌دهم.

منتقمي با اشاره به انتقال مالکيت ورزشگاه درفشي‌فر به باشگاه پرسپوليس گفت: براي اينکه ورزشگاه درفشي‌فر در اختيار باشگاه قرار گيرد مکاتباتي انجام داديم و عباسي هم با اين موضوع موافقت کرد. قرار است پس از انجام کارهاي اداري مربوط اين انتقال مالکيت انجام شود.

قائم مقام باشگاه پرسپوليس همچنين درباره حضور خود در تمرين اين تيم گفت: رويانيان من را به بازيکنان معرفي کرد. من به تک تک بازيکنان گفتم که نمي‌توانم کنارتان بازي کنم اما يار کمکي شما هستم. بازيکن پرسپوليس هر کدام يک برند اجتماعي دارند که بايد آن را تقويت کنند و به عنوان الگو باقي بمانند. مثل پروين، کاشاني، دايي، باقري در گذشته، مهدوي کيا و کريمي در حال حاضر که هر کدام يک سرمايه بزرگ براي پرسپوليس محسوب مي‌شوند.

وي در ارزيابي خود از شرايط کنوني پرسپوليس گفت: من مدت طولاني در رشته‌هاي ورزشي مختلف کار کرده‌ام و زماني مربي هم بوده‌ام، به نظر من ما بايد علاقه هواداران را به تيم پررنگ‌تر کنيم. حال و هواي پرسپوليس عوض شده و بايد زودتر خودمان را به بالاي جدول برسانيم چرا که اين توانايي در تيم ما وجود دارد.

بهروز منتقمي درباره اينکه در مقطعي بحث مديرعاملي او در باشگاه استقلال مطرح شده بود، گفت: در آن زمان تصميم گيرندگان با من صحبت نکرده بودند و بخشي از اين موضوع حاصل موج‌سازي‌هايي بود که به وجود آمده بود. ضمن اينکه من يک مدير ورزشي‌ام و ساليان سال مسابقه‌هاي و جشنواره‌هاي ورزشي و کلاس‌هاي مربي‌گري را برگزار کرده‌ام. درس ورزش را خوانده‌ام و در بخش مديريت هم سابقه زيادي دارم.

وي در پاسخ به اين سوال که اگر به طور رسمي پيشنهاد مديرعاملي استقلال را به شما مي‌دادند، اين سمت را قبول مي‌کرديد، گفت: بعيد مي‌دانم. خانواده من همه پرسپوليسي هستند و اگر زياد حرف بزنم کتک مي‌خورم. بگذاريد يک خاطره برايتان بگويم. من عضو هيات مديره سپاهان بودم. يک بار با پرسپوليس بازي داشتيم، در جايگاه ويژه نشسته بوديم و پسرم هم کنارم نشسته بود که هوادار سرسخت پرسپوليس است، زماني که پرسپوليس موقعيت داشت از جايش بالا و پايين مي‌پريد اما من گفتم پدرجان من يکي از مديران سپاهانم و خوب نيست که تو در کنار من پرسپوليس را تشويق بکني. بالاخره به هر سختي که بود او را به جايگاه هواداران پرسپوليس برديم.

منتقمي درباره اين موضوع که گفته مي‌شد او براي جانشيني رويانيان به پرسپوليس آمده گفت: من براي کمک به رويانيان آمده‌ام نه اينکه جانشين او شوم. سردار توانايي‌هاي زيادي دارد، پيش از آن که من بيايم باشگاه برنامه مشخصي داشت و الان درست نيست که من بر اساس برنامه خودم پيش بروم چرا که دو برنامه بودن به تشکيلات صدمه مي‌زند. با اين حال اگر فکري داشته باشم به مديرعامل پيشنهاد مي‌دهم و اگر او قبول کند تصويب مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟